Categories
Invitati si raspunsuri

Lyceum Open Tenis Cup – Ziua 2

4 echipe din cadrul a trei licee bucurestene au fost advesare astazi pentru calificarea in turul final al competitei Lyceum Open Tenis Cup 2010. Fotografii, imagini video precum si rezultatele zilei le gasiti in stirea pe larg.

Doua echipe apartinand Liceului Teoretic ?Mircea Eliade? si alte doua echipe din cadrul Liceului Teoretic ?George Calinescu?, respectiv Colegiul National ?Elena Cuza? au jucat astazi pentru calificarea in finala celei de a patra editii a competitiei Lyceum Open Tenis Cup.

Prima echipa calificata in finala a fost cea a Liceului Teoretic ?Mircea Eliade?, dupa ce Razvan Dumitrescu s-a impus cu 6/3, 6/4 in fata lui Robert Ilie (Liceul Teoretic ?George Calinescu?). Partida de simplu feminin nu s-a disputat, Cristina Balate declarand forfait.

Dupa o intalnire foarte disputata intre cea de a doua echipa a Liceului Teoretic ?Mircea Eliade? si cea a Liceului Teoretic ?Elena Cuza?, mezinii de la Eliade au reusit calificarea in finala.

In meciul de simplu masculin, Tudor Hermeneanu (Liceului Teoretic ?Elena Cuza?) s-a impus cu 6/4, 6/0 in fata lui Nicolae Frunza, in timp ce Gabriela Ruse (a Liceului Teoretic ?Mircea Eliade?) a castigat cu 6/2, 6/3 in fata Andreei Papa.

Dupa 1-1 in meciurile de simplu, calificarea in finala a adus-o meciul de dublu mixt. Partida de dublu a fost foarte echilibrata, finalul fiind disputat in setul al treilea (de tipul tie-break). Partida de dublu mixt s-a intins pe durata ueni ore si jumatate. Victoria i-a revenit echipei formate din Gabriela Ruse si Nicolae Frunza (Liceul Teoretic ?Mircea Eliade?) cu scorul de 3/6, 6/3, 10-5.

Tabloul de joc actualizat poate fi vizualizat aici (click).

O galerie fotografica de la partidele disputate azi, 01.10.2010, este disponibila aici (click).

O galerie video cu imagini din timpul partidei de dublu disputate azi este disponibila aici (click).?

Finala celei de a patra editii a competitiei Lyceum Open Tenis Cup va incepe sambata la ora 10.00 pe terenul semicentral din cadrul Arenelor BNR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *