Categories
Invitati si raspunsuri

Lyceum Open Tenis Cup – Ziua 1

8 echipe din cadrul mai multor licee bucurestene au fost advesare astazi pentru calificarea in turul al doilea al competitei Lyceum Open Tenis Cup 2010.

Cea de a patra editie a Lyceum Open Tenis Cup a adunat 9 echipe din 8 licee bucurestene. 2 echipe au fost nevoite sa dispute o partida pentru a se califica pe tabloul principal, restul echipelor jucand pentru calificarea in mansa secunda.

Astfel, pe tabloul principal s-a calificat echipa secunda a Liceului Teoretic ?Mircea Eliade?, dupa ce meciul de dublu mixt a facut diferenta. Gabriela Duca (Colegiul National ?Emil Racovita?) a invins-o cu 6-1, 6-0 pe reprezentanta Liceului Teoretic ?Mircea Eliade?, Gabriela Ruse.

La masculin, Nicolae Frunza (Liceul Teoretic ?Mircea Eliade?) s-a impus cu scorul de 6-3, 7-6 in fata lui Stelian Radu (Colegiul National ?Emil Racovita?).

La dublu mixt, echipa de la Mircea Eliade a castigat partida decisiva cu scorul de 6-4, 6-2, calificandu-se astfel pe tabloul principal.

?Principalii favoriti ai competitiei, Simona Ionescu si Razvan Dumitrescu (Liceul Teoretic ?Mircea Eliade?) au trecut fara probleme de adversarii de la Colegiul National ?Ion Creanga? – Simona Ioana Ionescu si Vlad Bortos, castigand meciurile cu 6-1, 6-0, respectiv 6-0, 6-0.

?Si reprezentantii Liceului Teoretic ?George Calinescu? s-au calificat in turul secund, impunandu-se cu 2-1 in fata Colegiului Bilingv ?George Cosbuc?. Robert Ilie a castigat partida in fata lui Florin Bucur cu scorul de 6-0, 6-0. Madalina Militaru s-a impus cu scorul de 6-0, 6-0 in fata Cristinei Balate si astfel s-a jucat si meciul de dublu mixt, castigat de Liceul Teoretic ?George Calinescu? cu 6-2, 6-0.

In intalnirea dintre Colegiul National ?Mihai Viteazul? si Colegiul National ?Elena Cuza?, victoria i-a revenit cu scorul de 2-1 reprezentantilor C.N ?Elena Cuza?.

Tudor Hermeanu s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1 in fata lui Tudor Popescu, in timp ce Laura Luca a castigat in fata Andreei Papa cu 6-4, 6-3. Meciul de dublu mixt a faut diferenta, castigat de C.N ?Elena Cuza? cu 6-1, 6-0.

Ultima intalnire a zilei a fost cea dintre reprezentantii Liceului Teoretic ?Mircea Eliade? (echipa secunda; cea care a trecut in meciul din prima parte a zilei de reprezentantii Colegiului National ?Emil Racovita?) si Colegiul National ?Gheorghe Sincai?. Ruse Gabriela (Mircea Eliade) s-a impus cu un categoric 6/0, 6/0 in fata Biancai Stan in timp ce Silcov Adrian (Gheorghe Sincai) a cedat cu greu in fata lui Nicolae Frunza, partida finalizandu-se cu scorul de 6/1, 6/3.

Componentii echipelor prezenti in prima zi a turneului Lyceum Open Tenis Cup 2010 au primit cate un voucher de reducere de 10% la orice achizitie de la magazinul on-line de tenis www.TenisShop.ro precum si bauturi rehidratante, rucsaci si squeez-bottle-uri din partea Gatorade.

Tabloul de joc actualizat precum si programul zilei de vineri sunt disponibile aici (click). Meciurile vor incepe la ora 10:00 la Arenele BNR.

O galerie cu imagini a primei zile a Lyceum Open Tenis Cup 2010 este disponibila aici (click). Click pe fiecare imagine pentru a o mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *