Categories
Invitati si raspunsuri

Lyceum Open Tenis Cup, editia a patra, si-a desemnat castigatorii

Liceul Mircea Eliade castiga pentru a treia oara consecutiv cupa liceelor la tenis, Lyceum Open Tenis Cup. Mai multe detalii aflati in stirea pe larg.

Liceului Teoretic ?Mircea Eliade? urca pentru a treia oara consecutiv pe cea mai inalta treapta a competitiei Lyceum Open Tenis Cup, ajunsa deja la cea de a patra editie. De aceasta data si locul doi a fost ocupat tot de o echipa din cadrul aceluiasi liceu.

Locul trei i-a revenit Colegiului National ?Elena Cuza?, cu echipa formata din Tudor Hermeneanu, Andreea Papa si condusa de doamna profesoara Silvia Negoita din postura de capitan nejucator.

Finala a adus si cateva surprize – Nicolae Frunza, in varsta de doar 13 ani (neimpliniti), s-a impus cu scorul de 6/3, 3/6, 6/0 in fata lui Razvan Dumitrescu (17 ani) la meciul de simplu masculin.

Meciul de simplu feminin a fost castigat de catre Simona Ionescu cu scorul de 6/0, 6/2 in fata mezinei Gabriela Ruse (12 ani).

Cu scorul de 1-1 la partide, finala a mers mai departe cu meciul de dublu mixt, partida decisiva. In ciuda diferentei de varsta intre adversari, spectatorii au fost martorii unor schimburi de mingi demne de orice meci profesionist.

Pe langa premierea echipelor clasate pe primele patru locuri, au fost acordate premii speciale de catre www.TenisShop.ro si OpenTenis.ro. Astfel, premiul pentru ?cel mai tehnic jucator? i-a fost acordat lui Nicolae Frunza (Liceul Teoretic ?Mircea Eliade?, echipa secunda), ?cea mai tanara echipa? a fost formata din Gabriela Ruse (12 ani) si Nicolae Frunza (13 ani), ?cea mai perseverenta echipa? a fost desemnata cea a Colegiului National ?Elena Cuza?, formata din Andreea Papa si Tudor Hermeneanu, in timp ce titlul pentru ?cea mai fair play echipa? a revenit Colegiului National Emil Racovita.

Competitia Lyceum Open Tenis Cup este realizata de www.OpenTenis.ro cu sprijinul: BCR Asigurari de Viata, www.TenisShop.ro si Gatorade. Parteneri media: Radio Bucuresti FM si Coach?s Corner Blog.

Galerie foto cu imagini din timpul finalei de azi este disponibila aici (click).

Galeria foto de la festivitatea de premiere poate fi accesata aici (click).

Galeria video cu imagini din timpul finalei poate fi vizionata aici (click).

Galeria foto cu imagini surprinse de-a lungul celei de-a patra editii a Lyceum Open Tenis Cup poate fi accesata aici (click).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *