Categories
Blog

Unu’ de la avizier

Am tot asteptat sa existe o continuitate a proceselor verbale ale comitetului director al federatiei intrucat ma conectasem la frecventa imbatabila de care s-a dat dovada. Recunosc, e o argumentare falsa.

Intr-o discutie colaterala urmata de destul de multe de acest fel am primit mesajul corect: arat bine ca tinta. Eu si restul. Ceva nu merge pentru ca sunt unii care au fracturat constient activitatea plecand si lasand totul descoperit.

Oare? Sigur ca nu.

Exista intamplari, inscrisuri si o logica fireasca a lucrurilor. Ele iti dau o realitate care oricat de mult ar fi masluita la colturi, nu tine.

E simplu. Nu am plecat, s-a schimbat conducerea. Fiecare are o optiune, iar a mea a fost clara. Asa cum a fost si optiunea membrilor electori.

De tinut minte:

1. sunt magulit de multumirile scrise, insa ele nu se dubleaza cu vorbele rostite. Ori sustii ceea ce scrii, ori mai bine nu scrii.

2. in afara de mine, restul au optat sa ramana. Asadar, au avut o optiune si au ales. La scurt timp au fost pusi in fata regulii incalcate. Au fost nevoiti sa ia o decizie si au ales sa ramana corecti cu ei. Si cu voi cei ce ii stiti.

3. poate doar mie mi se pare ciudat sa se ia act de doua ori de incetarea colaborarii cu mine. Si cu Eugen G. Probabil ca in al doilea proces verbal si ultimul postat pe site pana acum se intrunise intreg efectivul comitetului director, in sfarsit. Am fost rautacios, dar e mai usor de inteles decat partea cu aruncatul numelor pe o hartie pe care apoi le acuzi de toate blocajele existente. Bineinteles, prin vorba dulce dusa din gura in gura.

4. o persoana din cele enumerate nici nu isi daduse demisia la momentul respectiv, asadar e de apreciat anticipatia.

Ma opresc aici, chiar daca zilnic primesc tot felul de nascociri si inventii la adresa noastra celor cativa dezertori. Cel  putin eu pot fi baiatul rau de la avizier, daca asta alina suferinta cuiva, dar asta nu le rezolva lor gestionarea activitatii.

Lasand tonul usor acid deoparte, e timpul sa nu mai dati vina pe noi pentru ca ei au dorit sa conduca cu orice pret. Iar daca ei o fac, nu asta e sensul si rolul lor acolo. Stiind cat de dificil este sa administrezi o activitate cum e cea a unei federatii, ar fi benefic pentru un intreg sistem sa faca ceea ce s-au angajat sa faca.

A fost totusi optiunea lor sa conduca, nu a noastra sa fim inlocuiti. Sa nu uitati nici voi si nici ei asta.

Si cum intre timp le pleaca oamenii proaspat angajati, sper sa nu fim acuzati de vreo contaminare si in randul lor. Ar fi, din nou, prea mult.

Inchei si eu cum e la moda: fostul. Si atat. Dar revin.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *