Categories
Blog

Un nou concept

Mi-au placut inca de la inceput articolele scrise pe site-ul Treizecizero (de cand am butonat eu web-ul in directia lor, a nu se intelege de cand au inceput ei sa scrie online), insa ce mi-a atras atentia imediat a fost denumirea atat de specifica tenisului si in acelasi timp atat de putin folosita in conversatiile despre tenis. Ca orice curiozitate dublata de informatii utile, am continuat sa le citesc articolele ori de cate ori am avut ocazia si constat ca nu m-am inselat. In acest moment, imi place.

Imi place si ca a venit primavara. Privesc cu nerabdare catre zilele calduroase de vara, indraznind sa sper la cateva ture de neuitat cu vreo ambarcatiune asa cum am primit si invitatia:

MarketOnline

Pana atunci, spor la treaba. Atat mie, cat si voua.

Am descoperit un pic mai devreme un nou concept online dedicat tenisului, de data aceasta intr-un format de prezentare diferit fata de Treizecizero, asemanator insa ca si continut si titlu. “Tennis 15-30‘ vi-l recomand si voua intrucat contine informatii interesante, descrierea fiind cat se poate de clara:

Delivered twice each month – on the 15th and on the 30th – Tennis 15-30 offers previews, insight and analysis of professional tennis in addition to fitness tips, instruction help and other useful content designed to improve your game.

Mie imi ramane aceeasi curiozitate si cu aceasta (noua) sursa de informare. Din cate am rasfoit rapid, imi place.

Mirosul placut emanat de zambilele din biroul de lucru din Centrul National de Tenis imi atrag atentia ca este 1 martie, ziua tuturor domnisoarelor si doamnelor. Ar fi trebuit sa incep cu acest lucru, important este ca nu am terminat fara a puncta. La Multi Ani, sa ne traiti si sa nu uitati sa ne si iubiti!

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *