Categories
Blog

The future is history

Este titlul unui articol al ultimei editii al revistei ITF World ( “The International Tennis Federation’s Flagshap Magazine” ) pe care l-am rasfoit azi. In timpul turneului de 1000.000 de la Sofia unul dintre arbitrii bulgari pe care il cunosc de cand calatoream la turneele ETA 14 & 16 ani imi tot spunea ” I saw you in the picture” si eu tot inclinam sa cred ca ma confunda. Dohhh, coach intr-o revista de tenis din strainatate, asta da gluma buna !?
Zilele au trecut si la turneul de $10.000 tot din Sofia acelasi arbitru, Lubomir pe numele mic, a arbitrat-o in scaun pe Andreea la primul meci pe tabloul principal si dupa meci m-a prins si mi-a spus: “One second to show you the magazine”. Surprins ca in continuare sustinea ca eu sunt persoana corecta am asteptat cu nerabdare sa vad ciudatenia.
Finally, la pagina 24, dupa articole de la Beijing, fotografii cu Rafa si Federer si multe altele, la jumatatea paginii eram intr-adevar eu. Alaturi de Ema si antrenoarea ITF Roberta Burzagli, dupa finala de la Roland Garros, bineinteles purtand o bluza rosie cu alb marca TOPSPIN ( for the best performances – logo-ul afisat clar pe bluza in fata ), chiar eu sunt postat zambind ( mai rar aceasta ipostaza, ce e drept ). OAuuuuuu !!!

Am facut si poza repede si chiar daca nu este clara, macar este sugestiva 🙂

Vazand Lubomir ca sunt atat de incantat de ceea ce vad imi spune dupa ce ma bate pe umar: “You are my friend and i give it you as a present!”. Un cadou atat de frumos, mult mai simplu decat atat de multe altele, dar atat de sugestiv.

Din pacate, atat Andreea cat si Ema au pierdut in primul tur la acest turneu futures in proba de simplu, urmand a juca proba de dublu in jurul pranzului. Vremea rece si ploioasa din ultimele zile de la Sofia a adus cu sine si ceva reprize de pregatire fizica executate pe unde s-a putut, precum si ceva sedinte de tenis pe terenurile bulgaresti destul de imbibate cu apa.

The history has been written here in Sofia, astfel ca pana si titlul sugestiv al ITF World poate aduce ceva nou pe viitor. Viitorul este bazat pe trecut, dar poate ca totul poate avea si o alta nuanta pozitiva pentru cei ce prezentul este intunecat.
Cu drag,

One reply on “The future is history”

munca este refugiul oamenilor care nu au altceva mai bun de facut..priviti-ne..si luati aminte..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *