Categories
Blog

Ritm de adunari generale

Cel mai nou trend in materie de dans si muzica face in aceasta perioada, la propriu, furori. Este in fapt o suita de aproximativ 30 de secunde (in marea lor majoritate) de film postat pe youtube in care o persoana incepe un dans pe ritmuri electronice ce angreneaza persoanele din jur ce in prima faza sunt atat de nepasatoare. Si da, am un exemplu si din tenis:

Din cate inteleg acest demers online a prins viata de cateva zile, insemnand “(…) the form of a video that began being replicated according to a similar concept by many people”. Initiatorii sunt un grup de tineri din Australia care au preluat o parte din cantecul “Harlem shake’ mixat pe ritmuri electronice de Baauer, insa pentru cunoscatori trebuie facuta precizarea ca nu trebuie confundat cu originalul “Harlem shake” din 1981.

The Bag Shop

Mai jos aveti “The Harlem Shake Compilation” care este impartita pe mai multe capitole, toate pe Youtube. Pentru cei ce au timp sa vada intreaga compilatie (cred ca) se merita, calupul de haz fiind de bun augur tuturor noua celor apasati de cotidianul cenusiu.

Intrucat se aproprie Adunarea Generala Ordinara si de Alegeri a FRT, inchid ochii pentru 30 de secunde si imi imaginez:

15 secunde prezinta un candidat despre planurile de viitor, timp in care ceilalti par in plus. Urmeaza cele 15 secunde in care se instaureaza “Harlem Shake”.

Am deschis ochii si m-am trezit la realitate. Acum e liniste.

Cu drag

2 replies on “Ritm de adunari generale”

am citit in presa ca s-a schimbat conducerea FRT … ca parinte al unui copil ce face tenis de cativa ani observasem multe lucruri schimbate in bine la federatie si la concursuri

Cred ca orice inceput de drum trebuie privit cu optimism, iar orice sfarsit de drum cu o analiza. S-au facut progrese, probabil si erori, e timpul insa pentru prezent si o usoara proiectie in viitor. Personal vorbind, falsa problema a tenisului ramane un joc controlat de cei cativa oameni, dar timpul ne va demonstra daca schimbarea a fost doar bucuria nebunilor, vorba poporului. Mult succes in activitatea tenisistica, cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *