Categories
Blog

Prima data…

…cand ceva frumos se intampla ramane ca o amintire vie in amintirea fiecaruia.
In Bucuresti, Andreea Iova si Camelia Hristea au disputat o semifinala de turneu futures una contra celeilalte.Pentru Camelia a fost prima data…pentru Andreea a devenit ulterior prima data.Prima semifinala pentru Carmen si prima finala pentru Andreea sunt primele dati ale prezentului pentru doua sportive ce munca pe terenul prafuit sunt realitati zilnice, cu atat mai mult cu cat in viata de zi cu zi sunt cele mai bune prietene. Lupta sportiva a fost diferentiata de ceea ce se numeste prietenie, si, cel putin eu am citit de extrem de multe ori articolul Cameliei de pe site-ul jucatorilor de la Olimpia pentru a putea intelege ca totusi asa ceva poate exista: prietenie intre doua rivale sportive. Frumos scris, frumos tot ce a reusit sa exprime … Felicitari fetelor!
In Budapesta, Raluca Olaru va juca o finala WTA de dublu … pentru prima oara in cariera. Bucurie in echipa Ralucai dupa ceva vreme de nebuloase traversate si sper ca acesta sa fie o mica scanteie aducatoare de zambet si incredere. Felicitari Raluca si Oni!
Intr-un colt de Romanie, Onesti mai precis, am ajuns pe fuga pentru a asista la o cununie religioasa la o biserica catolica …. pentru prima oara. Ciudat de interesant a fost ce am vazut, insa totul incepe sa se comprime pentru ca in cateva ore voi lua drumul Bucurestiului in graba pentru a asista la finala Andreei … pentru prima oara alaturi de ea.
Cu Camelia langa, cu gandul la europene alaturi de Ema, cu atentia la Raluca in Budapesta, cu grija pentru Sergiu la intoarcerea din Corfu, cu bucurie alaturi de Vladut ce a intrat pe tablou la Sofia la un ETA de 16 ani, cu planificari pentru Ioana si Oana … Totul a devenit un prima data si … pentru mine.
Cu drag,

One reply on “Prima data…”

Doar o data este prima data.Mi se intampla si mie ‘prima data’ in calitate de parinte si ma emotionez alaturi de sportivi, de antrenor.
Vazand cum copilul meu creste in fiecare zi -din toate punctele de vedere- ma inclin cu drag in fata antrenorului care vrea sa faca, vrea sa stie , se straduieste sa-si invete elevii(si pe parintii lor)…
Intotdeauna va fi o ‘prima data’ ce poate face ca lucrurile sa fie minunate.
Mami,care mai mult
citeste decat scrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *