Categories
Blog

Povestea performantei

Ascult din ce in ce mai mult pe cei ce definesc performanta si ii citesc si mai mult pe cei ce scriu despre performanta. Parerile sunt impartite, concluziile asisderea, nimic nu ramane insa clar. Si ma intreb de ce!

Mirajul succesului se transpune identic peste visul performantei ajungand sa adulmecam ca niste animale de prada orice urma de praf aducator pe alocuri de reusita. Ce inseamna insa performanta? Inseamna doar telul suprem sau insusi pasul zilnic de progres?

Nu am raspuns, poate doar idei vagi sau presupuneri amarui. Ce simt insa e ca de fiecare data cand cred ca am atins performanta primesc de niciunde energie de a merge mai departe. Incarc bateriile secatuite de frustrare si oboseala pacalindu-mi in mod straniu propria persoana. Inseamna, poate,? ca nu am atins nimic din ceea ce credeam. Nu s-a asternut pulberea, ci doar acel praf a inceput sa se ridice.

Cand voi putea spune “am reusit”? Zambesc la gandul ca e posibil ca niciodata. Caci totul e o poveste in care atata timp cat nu voi afla ce e performanta nu voi sti ce am de atins.

PS: ajungi uneori sa privesti in oglinda persoana din fata ta. Asemeni povestii, te intrebi: mai dureaza mult?

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *