Categories
Blog

Poporul are intotdeauna dreptate

Nu l-am simpatizat vreodata pe Ponta, asa cum nu am avut vreun imbold pentru Iohannis. Si nu scriu despre politica pentru ca nu stapanesc nici macar abecedarul acestei lumi ce imi guverneaza spatiul meu, uneori si in mod direct. Cred insa cu tarie ca s-a ales un presedinte prin vot negativ fata de celalalt candidat si mai putin din convingere [cunoastere]. Din convingere pentru ce poate face in mod concret un presedinte al unei tari in raport cu cei care ar putea sa aiba acest rol.

E inca un pas inapoi. Sa fie si foarte clar, nu am votat pe niciunul dintre ei. Tot din convingere. Exista totusi timp sa imi modific optiunea.

Din tot ce a fost raman cu remarca invinsului pe care o consider una din cele mai corecte afirmatii auzite vreodata: “poporul are intotdeauna dreptate”, desi nu este mereu aplicabila. Exista exemple elocvente din toate domeniile.

In tenis, e de bine. Ar fi fost de bine in amandoua situatiile intrucat amandoi candidatii sunt apropriati prin sprijin direct de tenis [fonduri din bugetul de stat | local indreptate catre activitati din tenis]. Realistic si pragmatic vorbind, Sibiul devine un pol de putere de care se va tine cont. Nu prin vorbe, ci prin fapte.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *