Categories
Blog

In online fortat

Cu o intarziere de cateva luni de la termenul limita anuntat in Adunarea Generala din 2014 si la destul de mult timp de la intrarea in online, tacit si probabil sub forma de versiune de test, a fost transmis mesajul: Tenis10FRT traieste.

E oficial si totusi nu atat de functional. Trec peste continutul sumar regasit in forma avansata intr-un alt sistem, trec peste imperfectiunile legate de asezarea in pagina si greselile de ortografie si fac referire la:

Inscrierile si retragerile se fac online pe site www.tenis10frt.ro din contul jucatorului pe baza principiului “primul venit, primul servit”.

Pentru a putea participa la turneele Tens 10 FRT un copil trebuie sa aiba un cont pe site www.tenis10frt.ro, cont creat si administrat de catre unul dintre parinti, antrenorul, tutorele, o ruda, prieten, etc si sa urmeze pasii descrisi pe prima pagina a site-ului www tenis10frt.ro.

Incercati si voi sa faceti un cont conform instructiunilor de pe site. Sub acest aspect si nu numai, imi argumentez punctul de vedere: s-a intrat in online fortat.

M-ar fi bucurat totodata o incercare diferita fata de ceea ce exista. Si ma refer la regulament si modul de organizare a unui astfel de sistem. In acest context, percep indubitabil ca s-a dorit sa existe ceva mai mult decat sa aiba sens acel ceva.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *