Categories
Blog

Multumesc!

Tot incerc sa imi fac timp sa mai scriu si pe blog si tot am zis ca voi incepe macar periodic sa scriu baliverne si despre tenis ca si cum se joaca din postura de invatator, dar nu din dorinta de a da lectii ci poate mai mult de a prezenta unghiuri de vedere prezente in antrenamentele de zi cu zi. Poate pe viitor, deocamdata ma omoara altele, caci nici acuma cand privesc carnetu’ de antrenor nu inteleg daca a fost o gluma cand mi l-au dat sau erau la promotie cartoanele albastre cu insemne birocractice.
Caci in ultimii ani multe s-au adunat deasupra gradinii si parca numai grindina a cazut atunci cand totusi cerul era de un albastru pur, iar asta deja incepe sa imi provoace lehamite virala. Am asa o bafta la sportivi de ii ciunteste sistemul exact cand iti e lumea mai draga si nu inteleg de ce, pentru ca parca atunci cand doi se bat al treilea nu ar trebui sa sufere de pe urma paruielii democratice. Nu am putere sa mai spun decat MULTUMESC!
Voua cei ce impartiti la masa voastra interesele personale!
Voua cei ce aveti de rasplatit trecutul!
Voua cei ce … schimbati destine … caci nu mai am puterea sa va las sa o mai faceti!
Prea multa alba-neagra jucata cu vietile sportivilor si prea multe destine schimbate aiurea doar pentru ca cineva a vrut altceva fara macar a justifica decizia in cel mai mic amanunt.
Vreti voturi? Normal. Si ce dati la schimb? Multe. Si … Shimbare?
Oh da, iluzii transformate in deziluzii si transpuse comic pe sceneta CNT cu zicala: “Crede si nu cerceta!”. Pana cand? Ever for ever …
Sa tipati si sa le inchideti gura celor ce se numesc sportivi aducatori de aur sportiv.
Sa ii ademeniti si sa le promiteti ceea ce se schimba in functie de interes.
Sa ii tratati ca pe niste carpe de inventar de care va puteti descotorisi cand vreti.
Sa ii sunati cand aveti interes si cand au ei sa nu raspundeti la telefoane si, cei si mai grav, sa nu aveti obraz sa le comunicati vestile si sa dati vina unu pe altu’.
Iar pe noi, restu’, sa ne vorbiti ca unor handicapati.
Si apoi sa ne chemati la vot sa va votam, caci cineva trebuie sa fie si lideru’ ce va coafa zicalele in functie de strategia de urmat si le va improsca in multime : “fraiere, culege ce ai votat”.
Peste tot viata e la fel si pe sticla apare tot cine e impins de la spate … astfel ca NU voi vota cu Segarceanu, caci habar nu am cine e si de unde a aparut cu intentii de Robin Hood … NU voi vota cu Dragomir, pentru ca am vazut schimbarea deja… NU voi vota cu Haradau, caci sub mandatul lui grindina mi-a omorat trandafirii.
Multumesc partidului si va doresc caterinca la greu la alegeri, eu personal MA ABTIN. Imi ajunge cat rahat se comercializeaza pe aleile tenisului romanesc.
Adio,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *