Categories
Blog

Mai avem saltele?

Sau bureti. Sau chestii d-alea moderne pe care le folosim pentru a cuceri medalii mondiale. Mai avem sau nu pe stoc? Ca poate daca investim inteligent in substraturi mai subtiri, dar poroase indeajuns de bine, locul 8 la sarituri poate deveni imbietor de frumos in podium olimpic. Sau mondial. Despre ce insa vorbim aici?
Usain Bolt doboara recorduri mondiale. Cum insa o face? Ne putem lamuri citind publicitatea lui Tolo. Simplu si in acelasi timp ingrozitor de complicat acest angrenaj din jurul lui. Poate insa ca daca alerga cu Rosprint ( fara suparare ) o prezenta la CM ar fi fost de ajuns. Ce face uneori diferenta?
Poate simpla liniste atunci cand dai la vasla pe Snagov. Poate simpla umplere a unui bazin cu apa si nu cu solutii ingenioase. Poate un bagat in seama atunci cand totul e negru. Merita incercat acest “poate”.
Caci sportivi avem. Exista dubiu la asa ceva? Nu cred! Ne lipseste “poate” cate ceva din fiecare. Exista solutii, mereu insa ne revedem in pregatire ridicand din umeri: mai avem saltele? … si visam frumos la cum ar fi daca am fi Usain Bolt.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *