Categories
Blog

Joaca cu granzii … Unde dai si unde crapa !

Iz-ul alegerilor cred ca va deveni puturos de mirositor dupa ce Masters Romania isi va inchide portile, dar pana atunci regina va avea de respins sageti otravitoare venite din orice directie, un lucru mai putin cunoscut de cei ce voteaza online in sondaje. Astfel ca merita mentionat:
1. De ce regele e atat de linistit?
2. Si … Hopa Mitica, din outsider, Segarcea a devenit printisor regal, ceea ce complica triunghiul votant cu destul de multe intrebari interesante.
Unde dai si unde crapa incepe sa semene a tema in trei cu o posibila finalizare de tip “doi se bat si al treilea castiga”, destul de amuzant daca stai si te gandesti ca atat regele cat si regina danseaza mult mai bine un dans pe care printul nu il stapaneste, si astea dupa ce din “mojic” a la Honore de Balzac Segarcea a devenit un muschetar destul de artagos … in voturi. Pentru asta, bravo Pavel, Andrei Pavel pentru ceea ce se numeste schimbare de macaz la curtea regala. Atentie la print ca se dezvolta ca Fat Frumos, dar totusi ceva nu se leaga.
Regina se agita, muschetarii lui D’Artagnian-Segarcea se agita, numai regele isi vede linistit de treaba, din cand in cand cerand prin media sprijinul lui Nasty, macar declarativ, ca poate asa turometrul voturilor ar putea creste vertiginos. Ce stie el si noi nu? Ehe, poporul il iubeste, iar asta e o realitate mascata de membrii cu drept de vot ce in majoritatea lor stiu cine e taticu’.
Regina e “on fire” cu Masters Romania, un lucru in dezavantajul ei daca regele si printul speculeaza hibele de organizare, Segarcea sta la panda si inteapa in stanga si in dreapta cu al sau Gica fara frica muschetar de Brasov, dar fara insa a se duela, iar regele priveste in taina desfasurarea de forte asteptand lovitura de gratie, asta dupa ce maresalul-consilier va da verdictul clar: la atac! Si atunci sa vezi spatiu de joaca, mai ceva ca la Rovine.
Pana atunci ma pregatesc sa imi i-au nepotelu’ din ringul de joaca, caci de la el am plecat cu povestirea. Cum adica? Pai uitandu-ma cum toti copii se agita sa se joace am observat ca al meu pitic e mai abil in fente cand trebuie si astfel dicta tonul dupa bunul plac, incolonand cardul de copii dupa voia lui … Granzii joaca sus dragii mei …
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *