Categories
Blog

Incotro merge tenisul?

Cred ca daca as sti raspunsul as fi un om fericit, nu neaparat prin prisma faptului ca as aduna ceva zerouri in cont mai mult decat mi-as fi putut imagina, ci poate pentru ca ar fi o viziune interesanta asupra a ceea va veni … cert e ca oricum eu si statutul de guru nu suntem compatibili, poate doar un vraci garbovit de vreme, ca atare titlul reflecta o tema din desfasuratorul cursului de perfectionare a antrenorilor ce va avea loc sambata viitoare pe 13 noiembrie la CNT.

Interesant este faptul ca totusi, in urma unor analize si statistici, tenisul se indreapta inspre un trend ce inglobeaza intr-o maniera simplista anumite directii. Sigur, as putea dezvolta, dar totusi poate e mai bine sa vedeti despre ce e vorba. Ca atare sunteti invitati, cei interesati, sa participati la o sesiune de experiente demonstrate practic pe terenul de tenis pe data de 13 …

Cu drag,

3 replies on “Incotro merge tenisul?”

Te asteptam, insa e indicat sa te inscrii pe formularul de participare afisat pe site-ul FRT in mod individual sau din partea unui club (detalii si aici). Motivele ar fi cel putin 2:

1. sa nu risti sa nu ai loc in sala (nu neaparat ca or sa fie atat de multi, insa asa cum am si scris este important sa stim cati participanti sunt de acord sa vina pentru a putea aranja sala in mod optim) – sunt teme practice si ca atare terenul de joc nu va putea fi folosit pentru participanti, ci doar pentru lectori si sportivii ce vor fi ajuta la prezentari;

2.materialele promotionale si restul “surprizelor” celor ce se inscriu conform convocatorului vor fi limitate si, bineinteles oferite … celor ce isi trimit solicitarea.

Pana atunci insa, daca esti interesat (si celor interesati) te invit/va invit la Centrul National de Tenis in balonul de greenset pentru a vedea meciuri de calitate la Selectia de Toamna destinata categoriei de varsta de 16 ani.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *