Categories
Blog

Inca o zi la Klosters

Zi frumoasa, meciuri interesante si cateva surprize si pe tabloul feminin. Ieri favoritul 1 la baieti a pierdut in turul al II lea, azi favorita 1 la fete a pierdut in turul al III lea. Nimic iesit din comun, doar faptul ca amandoi sunt unguri de origine, astfel ca delegatia vecina a ramas fara jucatorii de top mult prea devreme. Vorba insa a antrenorului lor: “cand esti valoare uiti ca mai trebuie sa si joci”.

Ai nostri au reusit sa treaca de adversarii lor, Cristina reusind un set decisiv extrem de bun, iar Darius un meci fenomenal contra unui sarb de 2 metri ce aproape constant a reusit sa joace repede din 2-3 schimburi. Meciul de dublu al baietilor a fost castigator, din pacate aseara tarziu fetele au pierdut in supertiebreak in fata rusoaicelor. Ca atare, maine ne asteapta inca o zi plina la Klosters in 16-zecimile competitiei.

Organizarea isi continua somnul dulce, singura imbunatatire fiind internetul ce ajunge si in laptopurile sportivilor si a antrenorilor. Ca fapt divers, fizioterapeutul si doctorul nu se regasesc in baza ci ei vin la orice solicitare telefonica !?!, iar jocurile de dublu se joaca in alt orasel la 30 minute de mers cu masina. Ahhh, ca era sa uit, cand chemi totusi doctorul vin in control primar doua pustoaice ce cara o cutiuta rosie, scot un spray si la orice afectiune te umplu cu ala de nu iti mai trebuie nimic. Tareeee, nu gluma acest campioat european ca si organizare. Sa mai spuna cineva ca nu stiu unde in Romania se intampla nu stiu ce, ca mai bine il invit aici sa guste un pic din know how-ul elvetian.

Un lucru interesant de spus ar fi faptul ca majoritatea tarilor participante nu au venit cu cei mai buni sportivi. Incerc sa aflu de ce sau care au fost criteriile lor, insa vizibil este faptul ca pe langa tenisul etalat, majoritatea sunt si destul de tineri.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *