Categories
Blog

Blogging from Klosters

De luni a inceput la Klosters (Elvetia) Campionatul European Individual de Juniori 18 ani. Simultan in aceasta perioada se desfasoara si editiile rezervate grupelor de varsta de 14 ani – in Cehia si 16 ani – in Rusia. Detalii despre aceste competitii gasiti pe site-ul Tennis Europe.

Voi incerca ca in aceste zile sa creionez cateva amanunte de la aceasta competitie europeana, in limita timpului si a accesului la internet.

Pentru inceput, sportivii romani participanti sunt Cristina Dinu, Ilinca Stoica, Bragusi Darius si Ghilea Vasile Alexandru, iar Sever Dron si eu suntem antrenorii ce ii insotesc si pregatesc pe toata durata acestui Campionat European. Dupa primul tur de simplu Ilinca Stoica si Vasile Alexandru Ghilea au pierdut, in timp ce Cristina Dinu si Darius Bragusi s-au calificat in turul urmator.

In ceea ce priveste organizarea acestui campionat trebuie spus ca a lasat de dorit si lasa in continuare, pana acum scuzele regasindu-se aproape la tot pasul: fara festivitate de deschidere, fara consolari, fara prosoape pe teren, fara internet la club, fara meniu diversificat la masa de pranz (adica doar paste arucate intr-o farfurie cu salata si ulei), fara terenuri de antrenament in baza si azi nici macar de meciuri (sportivii au fost trimisi in alta parte sa joace).

Singura consolare poate fi faptul ca peisajul este mirific.

DSCN2523

Pana la urmatoarele randuri va doresc toate cele bune.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *