Categories
Blog

Aproape, dar nu destul

Uneori poti juca bine si iti lipsesc cateva mingi pentru a reusi, uneori joci prost si reusesti sa castigi, de multe ori insa treci de la agonie la extaz in cazul unui turneu de tenis si daca aceste treceri se intampla si pe parcursul fiecarui meci … poti spune ca ai inceput sa gusti din felia tenisului.

Pentru mine uneori e deja prea mult, pentru ei de cele mai multe ori e prea putin.

E uimitor sa vezi inocenta unui drac de copil ce isi doreste atat de mult si in acelasi timp rateaza oportunitati incat dupa ce se termina meciul i-as trage un sut adevarat cu stangul, iar cu palma dreapta l-as felicita din suflet. De pe margine, ca si antrenor, in fractiuni de secunda ai de ales constient (sau nu!) ce atitudine sa iei, fractiuni de secunda in care “investitia” emotionala si de munca a trecutului poate avea continuitate sau poate produce rupturi ce cu greu se pot modela.

Alegi intr-un final ceva, iar viitorul iti va da raspunsul.

Cat despre Klosters, Campionatul European de Juniori 18 a luat sfarsit in primii 16 jucatori in proba de simplu pentru Cristina si Darius, iar in proba de dublu baietii au fost aproape, dar nu destul, de o medalie europeana – sferturi de finala.

Acum cand scriu totul pare trecut, micile regrete existand totusi. Au jucat bine, au fost extrem de aproape, dar totusi nu destul.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *