Categories
Blog

In roaming …

… totul se plateste diferit. Cat insa de diferit din moment ce de la acelasi operator de telefonie mobila primesti pe acelasi numar de telefon 2 mesaje de informare complet diferite? Habar nu am, insa am avut posibilitatea de a incerca sa vad ce se taxeaza, ori varianta normala ori varianta de tip superoferta. Am ales sa opresc telefonul pentru a nu pierde timpul cu vreo reclamatie cand ajung acasa. Sau de fapt ar trebui sa le spun totusi ca in timp ce mana dreapta stoarce buzunarul clientului, mana stanga face o superoferta din datoria deja acumulata.

Cam asa e si la tenis cand esti in roaming; costurile cresc considerabil cand vorbim de servicii la inaltime si de cele mai multe ori investitia de acoperire a lor te poate prinde pe picior gresit. Ce, iar am inceput sa scriu pe’ntelesul numai al meu, nu? Probabil; sau nu. Depinde de capacitatea fiecaruia de a intelege scrisul cu rosu, precum si de a constientiza anumiti pasi. In fapt, indiferent de domeniu cred ca taxarea se face la minut, dupa tariful cel mai bun posibil dintre cele mai scumpe oferte … umane, financiare, logitistice, educationale.

Cand esti in roaming lucrurile devin mai simple mereu: nu imi convine, inchid. Sau platesc. Acasa in schimb, negociez. Intre timp am ajuns in Melbourne Park azi; acelasi colos aproape ca a ramas neclintitit vremii prin care trecem.

Despre ce am vorbit pana acum? Nu stiu, e tarziu si ma bag la somn … ca doar suntem in roaming.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *