Categories
Blog

Am intrat pe net …

… si cred ca am gresit tara. Sau stirile. Sau ma insel eu?

Se pare ca nu. Nici nu doresc sa scriu despre, probabil si pentru ca nici cand esti plecat din tara nu vezi lucrile altfel decat asa cum le traiesti in fiecare zi, cu un gust amar de gutuie petrecuta de soare.

Departe de masinile incendiate, bordurile risipite, politicieni oportunisti … lucrurile se traiesc altfel. Mai simplu sau macar cu un sens, fie el castigator sau nu. De cateva zile soarele paleste tot ce misca, tenisul platind tribut constant; plouase destul de mult inainte pentru a ne intreba daca intradevar si aici lucrurile se schimba asa pe neasteptate.

Sportivii se intrec care pe care din dorinta de a stoarce punctele in joc; unii reusesc, altii nu, dar zilele curg incet si sigur. Dintre ai nostri, Ilka Csoregi a ramas in competitia din Traralgon, punctand sfertul de finala pe care il va juca maine. In Melbourne, tot dintre ai nostri foarte putini au trecut mai departe de primul tur.

Dintre toate insa, parca totul e mai frumos decat acasa. Maine o sa intru din nou pe net; poate macar “goagal” imi va aduce o alta perspectiva asupra evenimentelor de acasa. Pana la urma, si acolo zilele curg.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *