Categories
Blog

Exista oferta, se cauta cerere [update]

Cu mult mai simplu ar fi fost ca membrii afiliati ai federatiei sa fie informati de relansarea ofertei Tenis10FRT, fara a induce vreun moment de excelenta prin anuntul contagios de amuzant (din nou) si exagerat prin continut:

“Programul Tenis10 FRT a fost afiliat oficial la campania Play and Stay a Federatiei Internationale de Tenis (ITF), forul exprimandu-si sustinerea pentru demersurile Federatiei Romane de Tenis de relansare a acestui concept la nivelul întregii tari.”

Orice propunere cu sens e binevenita, iar membrii afiliati vor aprecia fiecare daca sensul corespunde interesului.

Pana atunci, relansati va rog oferta apreciata si sustinuta la nivel international despre care se face referire, un prim pas observabil fiind armonizarea informatiilor oferite prin canalele oficiale de comunicare. Sa fiu mai explicit, va ajut cu un exemplu:

Azi, 19.12.2015,

Website-ul FRTenis ne informeaza ceva:

FRT

In timp ce website-ul Tenis10FRT ne informeaza altceva:

FRTT10

Stiu, este o nimica toata acest exemplu, conteaza ca se face ceva. Ma rog, e ca si cum ai spune bine ca se fac gropi in drumul ce trebuie asfaltat … dar sa ma opresc aici.

In orice relansare te astepti ca erorile anterioare sa fie diminuate, macar pentru inceput care sa ofere incredere ofertei. Ramane pentru data viitoare in cazul nostru.

Update 10.01.2016: informatiile din cadrul website-ul Tenis10FRT sunt aceleasi transmise prin intermediul website-ului FRT. Deci, se poate.

FRTT10_Update

Pentru restul informatiilor ce pot fi imbunatatite pentru a exista o aplicabilitate durabila, ma abtin.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *