Update: s-a extins termenul privind interactiunea cu membrii afiliati. Si s-a marit amuzamentul.
M-am amuzat citind (noile) proiectele de dezvoltare strategica ale Comitetului Director prin absolut tot ce transmit ele si nu consider ca merita dezbatut pe marginea lor.
Trei lucruri remarc totusi:
- Punctul de vedere al lui Marius Vecerdea trimis prin email saptamana trecuta (reprezentantul clubului Pamira din Sibiu) este de bun simt si la obiect, totusi cu unele mici pasaje nepotrivite. Raspunsul primit prin (noile) proiecte este amuzant, asa cum rareori o poate face o institutie prin reprezentantii ei.
- Statutul votat de Adunarea Generala in mandatul Ruxandrei Dragomir si atacat in instanta contine “dezvoltarea regionala” propusa prin (noile) proiecte. Cand una din persoanele ce propun (noi) proiecte este si aceeasi care a facut demersurile de blocare al respectivului statut, situatie devine interesanta.
- (Cred ca) Membrilor afiliati li se solicita atentia asupra proiectelor, ca apoi sa fie obligati la asocieri conditionate si supuse sanctiunilor in caz de nesupunere. Adica proiectul devine decret, decizie, hotarare. Uite asa, cat ai clipi si in scurt timp. Pe bune ?
Atat se poate, e in regula, e o (noua) confirmare a faptului mai presus de divinitate suntem noi, oamenii. Nu toti, doar cei cativa alesi tot de ei, alegatorii indoctrinati de interes personal.
In timp ce Windows si Apple au trecut la (noi) versiuni din iulie incoace, Comitetul Director face la randul lui un upgrade, “Avand in vedere neajunsurile constatate, consecintele pe care acestea le produc in organizarea si dezvoltarea tenisului romanesc dar si pentru respectarea prevederilor ROTTR in vigoare apreciem ca se impune adoptarea unei hotarari in sedinta de Comitet Director care sa reglementeze:” orice altceva si mai putin rezolvarea problemelor de fond din tenisul competitional din Romania.
Diferenta dintre exemple tine de caracterul constructiv al demersurilor. Cu toata intelegerea, upgrade-ul nostru este unul plin de “bug”-uri. Evident, pot explica. Tenisul romanesc nu poate fi reglementat printr-un “pumn in masa” al unui singur membru afiliat si transpus in fapte de minim doua, maxim trei persoane investite in functii pentru administrarea unei activitati generata de mult mai multi membrii afiliati.
Ne ducem si mai in jos, incet. Macar e amuzant.
Cu drag