Categories
Blog

Din nou

Acelasi inceput de an de parca timpul sta pe loc. Aceleasi ganduri care incep acum si speram ca in timp vor fi indeplinite. Acelasi tablou si totusi o noutate: lucrurile se schimba.

Cel putin, departe de noi, primul turneu de grand slam al anului isi continua existenta cu care ne-a obisnuit. Nimic nou si totusi destul de multe lucruri inovatoare care atrag, plac si te fac sa crezi ca un nou inceput merita explorat. Nu as face referire la elementele de structura din Melbourne Park pentru ca nu as reusi sa redau tot ceea se intampla acolo, fie si printr-o traducere fluenta, insa poate curiozitatea va impinge sa cititi site-ul turneului.

As face referire la inovatiile tehnologice si dintre ele am ales aplicatia ‘Open Shutter Ipad’ de care m-am’ndragostit. S-a ajuns mult prea departe intr-o competitie care impinge granitele frumosului intr-o zona in care definitiile se reinventeaza incat imi aduc aminte ca citeam la un moment dat despre diferentele dintre alb si negru si am constatat ca nu exista decat perceptiile noastre asupra culorilor. Atat de banal si totusi ilogic, incat ma intreb cand tot ceea ce stim va fi reinventat pentru a da un nou sens lucrurilor cunoscute si mereu la fel.

In asteptarea unui raspuns, pariez pe albastrul plin de viata, asa cum il percep eu. Tenis. Calitate. (Noi) Recorduri. Din nou, aceeasi imagine. Accept si vedem ce va iesi in final. Oare aceeasi castigatori?

Cu drag,

Fotografie: AustralianOpen 2013 iPad app OPEN SHUTTER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *