Categories
Blog

Day V – Ar fi fost prea frumos

… continuare de pe Olimpia Tenis …
Sferturi de fianala la europene … Adversarii au devenit mult mai periculosi, mult mai motivati, mult mai atenti la joc …
Elena – Bohush Ima ( BLR )
Alexandra – Ksenia Lykina ( RUS )
Marius – Henri Kontinen ( FIN )
Robert – Mirza Basic ( BIH )
Marius a pierdut la mare lupta de la favoritul numarul unu al competitiei in trei seturi cu 36,75,36, practicand un joc extrem de agresiv si inteligent, dar parca prea putina rabdare si cateva greseli usoare au inclinat balanta.
Robert a pierdut in doua seturi de la un jucator extrem de talentat, insa oboseala acumulata pe durata ultimelor meciuri a fost ceea care a facut diferenta in cazul lui. Scor: 16,36. Insa raman in urma meciurile superbe jucate contra fav 2 Stebe si a celorlalti…
Alexandra contra Lykina se anunta un meci incins, ultimele confruntari terminandu-se in decisiv intre cele doua. Asa si a fost, insa Alexandra a avut 76(4) si 54 in setul al II lea si serviciul, putand incheia in doua acte. Meciul s-a prelungit in tiebreak unde a condus cu 52, 64 … si incredibil de usor a pierdut setul al doilea. Decisivul a fost ceva ce eu personal nu il inteleg atunci cand se intampla: un non-combat al Alexandrei ce a adus rusoaicei biletul de semifinala. Mare pacat de acest meci care se putea transforma in medalie, insa uneori nu ai ce face.
Ema a fost singura care a reusit sa se impuna in sferturi, trecand cu 62, 60 de adversara sa, jucand extrem de simplu si motivat.
Urmeaza meciul din semfinale si … mai vorbim!
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *