Categories
Blog

Day VI – Finala europeana pentru Romania!!!

Elena Bogdan s-a calificat in finala Campionatului European de Juniori 18 ani invingand in doua seturi pe Kostova Elitsa din Bulgaria cu scorul simetric 63,63!
Meciul s-a desfasurat intr-un singur sens de la inceput, Ema controland partida printr-un joc extrem de agresiv, reusind foarte multe winners-uri. Un moment delicat s-a petrecut la scorul de 5-1 in primul set cand Ema a pierdut 10 puncte consecutive, scorul ajungand la 5-3 si 0-30 pe serviciu, intrand un pic in panica, dar revenindu-si repede la sfatul cerut: “De ce joaca asa bine tocmai acum?” … “Pentru ca tu te aperi … hai agresiva ” si astfel au urmat 4 puncte castigatoare si ultimul un as pe serviciul al II lea. Setul II a fost condus punct pe punct de Ema si astfel dupa 90 de minute Romania avea un reprezentant in finala de simplu.
Extrem de important este faptul ca pe zi ce trece jocul Emei a atins cote impresionante ca si viteza de joc in ritm absolut fara greseala in multe momente importante, astfel ca desi a inceput turneul destul de modest, ultimele zile au fost fara cusur.
Maine urmeaza o finala importanta pentru ea, cu destula presiune si cu un adversar periculos ce are avantajul faptului ca la randul ei este stangace, planul de joc trebuind a fi schimbat radical.
Dupa semifinala a urmat masa de pranz si o sedinta de masaj la fizioterapeut, apoi cateva ore de somn la pranz. Dupa amiaza a fost alocata unei plimbari pe munte cu un fel de teleferic, insa programul se terminase atunci cand am ajuns noi.
Am incercat sa urmarim finalele de dublu, fara reusita insa, datorate a doua reprize de ploaie care au incurcat planurile organizatorilor. Finala de dublu fete s-a terminat totusi, castigatoare fiind echipa Olandei, iar cea a baietilor va fi jucata maine, probabil in acelasi timp cu cele de simplu.
Cum posibilitatile de cheltuire a timpului au fost reduse s-a organizat o partida de “Yams” intre Ema, Alexandra, Daniel si eu, joc ce a durat peste doua ore si s-a terminat cu urmatorul clasament general:
1.Alexandra
2.Coach
3.Daniel
4.Ema.
Afara ploua marunt la aceasta ora cand scriu si este posibil sa si maine sa continue, desi nu ar fi indicat.
Atat din Bad Hofgastein,
Hai Romania!
Cu drag,

5 replies on “Day VI – Finala europeana pentru Romania!!!”

Bravo!!!Felicitari Emei si echipei!Suucces la finala!
Pupic din Romania

O victorie frumoasa,chiar te-am incurajat zilele trecute spunindu-ti ca se poate.Vestea m+a gasit undeva in mijlocul Spaniei pe autostrazile inghesuite de turisti in cautarea rezultatelor in tenis la fel ca voi cei aflati in Austria.FELICITARI JUCATOAREI CIT SI TIE CA DE FRT NU VREAU SA vb ca ma doare burta.Nea Titi nu a fost?ah am uitat nu erau camere de filmat ca de trebuia sa dea un interviu!bah zii lui nea Titi ca fata asta are nevoie de ajutor!pt toti ce vor vedea site+ul fratelui meu ajuta+ti acest copil!
BRAVO EMA!!!!
HAI ROMINIA!!!!!!!
SA TRAIASACA CLASA MUNCITOARE DIN TENISUL ROMINESC!!!!

un salut pt cei care reprezinta tara noastra in turneele din aceasata perioada!!!!!!!!

Este titlu lui NEA OCTAVIAN DIMOFTE cel ce conduce OLIMPIA BUC!
Pt el!
DEDICA+TI ACEST TROFEU PT EL!merita ca a facut multe pt voi!

bah zi lui nea TIti si nea Alexe ca am nevoie de un trening Nike!!!jajajajajaj!sa-mi opreasca si mie inainte sa le dea la prieteni rude sau sa le vinda “securistu”ca ala o sa vinda si CNT intr-o zi!vin pe 9 august asa ca au timp sa-l comande!!!!!jajajajajajajajajajajaj

bah si mai spune si tu o gluma ca prea serios o iei cu scrisul si cu realitatea frate!auzi ai o poza la roland garros cu tiriac nastase si nea titi-ce nu inteleg eu nu prea vad interes din partea lor in legatura cu meciul!aia doi vb de busines iar nea titi saracu era ca pe dealu negru frate sti tu la vilcea acolo sus unde fac mici buni!!!ii lipsea berica!

hai ca va las ca am uitat ca nu este blogul meu ca acolo fac un pic de biza ca de imi permit ca sint director!
va las!!!pupici de la cei mici!!!jajajajajajajjajajajajjajajajaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *