Categories
Blog

Cvorum ca si definitie

Nimic nu se poate misca inainte in tenisul romanesc, scriptic vorbind, fara a intruni cvorumul in Adunarea Generala a Federatiei Romane de Tenis. Asa prevad cele creionate pe hartie si impaturite in statutul Federatiei Romane de Tenis, astfel ca pentru a se putea decide orice membrii cu drept de vot trebuie sa isi exercite acest drept intr-o sedinta comuna.

Nu se poate insa decide democratic nimic, cu atat mai mult cu cat dovezile sunt din ce in ce mai clare ca nici nu se doreste acest lucru si toate demersurile pentru normalitate sunt de natura antidemocratica. Vorbind de cvorum, automat ne putem raporta la cei ce au trimis delegatii pe baza carora au fost convocati membrii si din cauza lor totul a devenit un fiasco … sau inca o zi pierduta degeaba. Pentru cei ce nu stiu, acestia sunt aceeasi care puncteaza prin presa si mai putin in fata celor de drept, sunt aceeasi care acuza fara a avea bunul simt sa si sustina in fata tuturor, sunt aceeasi ce isi bat joc … de restul oamenilor, adica tot aceeasi oameni care de cand ma stiu vin si vor macar sa isi exercite dreptul la a avea o opinie.

Despre ei ar merita sa vorbim mai mult intrucat ei sunt si cei ce ii intereseaza de tenis prin prisma faptului ca de fiecare data spera la o discutie, spera la un dialog despre tenis cu oamenii alesi sa ii reprezinte. Inca o data insa scrisul bate vorba si indiferent de dorinta lor ramane in urma un oftat lung si prelung. In fiecare padure exista si uscaciuni, insa in tenisul romanesc exceptia bate regula …

Tenisul jucat pe terenul dreptunghiular merge insa inainte. Atat la federatie, cat si in cluburile membrilor afiliati. Se loveste de faptul ca forul de conducere nu isi poate intregi numarul, insa tenisul isi cunoaste regulile simple care tin mai mult de cei cel practica si mai putin de cei cel il reglementeaza.

Nu e vina nimanui, poate doar a celor ce ascund orgolii si dorinte desarte ce poftesc la un loz castigator la loto fara sa isi cumperere macar biletul. Dar pana si ei pot fi intelesi … atata pot, atata fac.

Cu drag,

2 replies on “Cvorum ca si definitie”

Despre cine vorbesti? Spune-ne si noua ca sa le batem obrazul cand ii vedem …

Seara buna,

numele raman mereu doar nume; cateva detalii insa pe site-ul FRT.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *