Categories
Blog

Citeste Catavencu …

… si uiti de probleme. Cat de cat, daca ele nu te apasa prea mult. Se spune ca toate trec, nu insa si la noi. Sau ma rog, nu stiu cum e la voi. La ei, e clar, totul e supus timpului pierdut cu folos.

Nu prea am timp sa rasfoiesc in surdina online-ul, insa Catavencii merita toata atentia. Ei o spun pe sleau; si pana orice interdictie devine un non sens. Pana la urma, singura taxa ramasa in aer ramane pe gramul pur de ras. Iar ei o stiu si profita din plin pana la vreo ordonanta de guvern venita din senin. Asa e la moda acum. Si nu o spun ca m-as pricepe, dar de citit parca am invatat candva. Si nu toti mint mereu; unii mai si gresesc dezvaluind vreun adevar.

Deci, folositi fara limite acest medicament; nu se da sub forma de reteta, insa se poate consuma oricand. Si oricat. E fara dubiu mai tare ca Twitter sau Facebook, bineintele si Goagal +. Pentru ca aici stirile devin caterinca. De bun gust. Ma rog, depinde al cui.

Parerea mea e sa stati pe faza, totul e supt control. Din pacate, nu al nostru. Intrebarea este: dar al cui? Raspunsul: nici ei nu stiu.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *