Categories
Blog

Cateodata …

Exista momente placute in viata fiecaruia ce le planifici. Pe altele le culegi din zbor si le savurezi rapid. Rar cineva ti le face si cadou. Printre ele se insereaza task-urile zilnice, probleme, mahnirile. Adica restul cu o proportie covarsitoare pentru. Contra raman amintirile lucrurilor bune.

Cateodata insa timpul trece. Pentru mine el a trecut frumos, nici repede, nici usor, ci asa cum poate a fost firesc. Natural intr-un fel anume. Si placut. Nu se intampla mereu sau des sa spun acest lucru, dar cateodata se intampla pur si simplu.

Sunt bucuros si implinit. Cumva, undeva, am gasit si timpul de a umple acel gol ce cateodata iti cere intaietatea. Vorbesc vorbe goale ce isi pierd din nuanta, parca. Sunt si obosit. Dar obosit intr-un mod atat de dulce.? Nu timpul a umplut golul si asta suna atat si atat de bine.

Ma uit la mana stanga. Nimic deosebit in afara inelului postat in liniste ce isi dicteaza singur regulile. Un fel de suveran. Nu si al meu, ci al unei parti rosii si moi. Accept tacit caci imi surade al dracului de mult realitatea.

Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru mine e … atat si atat de bine. Nu stiu cum va fi, stiu insa ca atat de rar am rasuflat asa. Cateodata e atat de necesar sa existe un astfel de moment. Ce e drept, nu si asa de des 🙂

Vor fi si poze. Deocamdata doar atat. Incepand cu weekend-ul trecut deja burlacia s-a incheiat.

Un ofiter de stare civila, un preot, o petrecere pe cinste, doua zile cu cer senin din plin, familia, prietenii, invitatii, de ce nu si soarta … au impins inelul buclucas mai aproape de dorinta mea si a sotiei.

Ohhh daaaa!!! … si viata merge inainte.

Am zis sa scriu despre aceste eveniment importat, o borna in drumul fiecaruia. Cu emotie am reusit sa astern cele de mai sus, dar ce e frumos a si trecut. Ne auzim, ne vedem, ne vorbim, ne scriem …

Cu drag,

Anca si Ovidiu

3 replies on “Cateodata …”

Sa iti spun casa de piatra este firesc, amical, colegial si mai presus de orice fara urma de falsitate. Sa iti spun ca sa ginditi la fel si peste inca 100 de ani este natural, normal, dragut si mai presus de orice din suflet. Ca sa fiu insa mai original o sa iti spun ca iti doresc sa traiesti in fiecare clipa de acum incolo aceleasi emotii si bucurii pe care le-ai asternut aici. Asta ca sa spun si eu ceva !

Felicitari! Casa de piatra! Si multumim ca ai impartasit si cu noi, cititorii blogului acest eveniment! Numai bine! Domnul sa va ocroteasca pe amandoi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *