Categories
Blog

Barcelona Blogging

Prima zi de turneu, inceputul unei noi serii de sperante si frustari.
Vreme rece, suprafata destul de rapida, alt fel de mingii. Toate curg in defavoarea ta, inclusiv timpul cel pretios. Trebuie sa te adaptezi repede pentru a putea evolua. Un lucru obisnuit pentru cei ce concureaza, insa pentru unii executat in mod natural, pentru altii mai greu.
Camelia a castigat, Andreea a pierdut. Fiecare meci are istoria lui, dar cel ce conteaza este rezultatul. Il accepti si mergi mai departe. Restul este istorie.
Turul doi a adus inca o victorie pentru Cami. Pentru Andreea pregatire. Au intrat si la dublu pe tabloul principal. Pe seara atmosfera s-a mai destins un pic, vizitarea centrului Barcelonei fiind atractia serii pentru noi.
Turul clificativ a fost de bun augur pentru Cami care a reusit sa castige si sa acceada pe tablou. Urmeaza meciuri incepand de maine si antrenament dupa amiaza.
Vremea este destul de rece in aceasta perioada in Barcelona, desi soarele straluceste toata ziua. Mancarea este variata, dar pastele si paella s-au impus deja ca favoritele noastre.
Corner’s coach in varianta engleza mai aduce si alte amanunte, iar pana data viitoare spor la treaba…
See u 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *