Categories
Blog

Atat … si nimic mai mult

Este si va fi deviza viitorului a celor ce in ziua de azi se multumesc cu putin si se incarca cu si mai putin. Iesiri salbatice la un Mc Donald’s, plimbari cu cai putere pe Magheru la lumina becurilor prafuite, inca o escapada rapida la KFC, apoi parca merge de un club sau disco la moda sa se sparga ceva cascaval, mesaje la greu incropite cu viteza de telegrafista de pe timpuri … si cate si mai cate astfel de realitati juvenile, dar, sa nu uit de internetu’ cu al lui messu’ de yahoo, hotmail sau meebo si HI5.
Din cand in cand mai trag cate un ochi la ce copii pasesc pe teren la initiere. Fatal gest. Lasam obezitatea si necoordonarile evidente din punct de vedere motric si analizam strict bagaju’ informational. Cum arata o vaca? Asta da intrebare incuietoare. Cum este insa “Need for speed?” Marfa dle profesor. Oauuuu, asta da smecherie.
Din cand in cand insa mai trag si cate un ochi la cei mai mari. Fatal gest. Si aici. Nimic nou sub soare … hormoni la pachet, par gealat, triocuri mulate, farduri, parfumuri si trecem rapid in placerile adoloscentei. Ma rog, nu e rau asta pana la urma, dar atat … nimic mai mult?
Atat si nimic mai mult pare sa fie in capul celor ce maturizarea descreteste neuronii si ii indruma in cu totul alta directie decat o societate normala. Atat si nimic mai mult se regaseste in agenda personala a celor ce isi noteaza doar intalnirile cu alesu’/aleasa dar se se incapataneaza sa isi coloreze totusi paginile si cu altceva.
Bravo voua, ce pot spune? Sunteti cool, sunteti beton, sunteti tari frateee! Dar doar atat … si nimic mai mult,
Caci cu parere de rau, realitatea este si in cazul vostru alta. Eu am incercat, dar nu merge.
Cu drag,

One reply on “Atat … si nimic mai mult”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *