Categories
Blog

As la minge de meci. Urmeaza Nadal?

Dezinvoltura afisata sarcastic ori de cate ori s-a presupus ca primul loc in ierarhia WTA s-ar indrepta catre ea, Serena, s-a transformat tacit intr-o stare placuta de bine, reconfortanta si binemeritata. Pentru ea, Serena. Victoria in trei seturi impotriva cehoaicei Kvitova a (re)adus un lider in pozitia care i se potriveste unei jucatoare cu charisma, punctand poate dupa destul de mult timp o realitate prin potential si joc si mai putin prin conjunctura rezultatelor din circuit.

Un as a dus catre un as.?Nu e un ‘breaking news’, dar cu siguranta e un moment anticipat. Si asteptat. Si important. Urmeaza Rafa?

Cadouri USB - USBmania

Serena a demonstrat ca este posibil, devenind cea mai varstnica jucatoare numarul 1 mondial. O noua premiera dintr-o suita de statistici ale ultimilor ultimii ani ce si-au confirmat trendul si imping si mai mult in directia valorificarii potentialului sportiv dupa o varsta ce nu demult era considerata sfarsit de cariera.

Imi place prea mult Roger sa nu inchid ochii pentru cateva secunde in care sa imi imaginez in voie cum el, elvetianul metronom, reuseste din nou, dar e mult prea mult. Fizic, e prea mult pentru el. Nole si Andy sunt acolo si nu au de ce sa ma lase sa visez, tenisul e o competitie si nu un vis frumos. Ar fi fost mult prea mult si pentru mine.

Dar el, Rafa, poate. Sa redevina numarul 1 pare in acest moment un slogan dintr-o campanie indrazneata, cu atat mai mult cu cat samba viitorului olimpic il tenteaza primordial, cel putin declarativ. Sunt vorbe. Rafa isi doreste fapte, iar Roland Garros-ul se aprorie cu pasi marunti si asta va fi o provocare a lui, a noastra, a tuturor.

Zgura, victoriile si locul 1 ii zambesc lui Rafa, provocandu-i sublim starea placuta de bine, reconfortanta si binemeritata. El o stie si asteapta. Pana atunci, Serena merita toata atentia. O merita. Si asta e ceva intr-un tenis feminin ambiguu la nivel de lideri.

Cu drag

One reply on “As la minge de meci. Urmeaza Nadal?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *