Categories
Blog

Agitatie

Cum s-a facut ziua de luni, cum si agitatia si-a intrat in drepturi pe plaiurile mioritice, semn ca zilele de sarbatoare s-au dus si e timpul sa iesim din barlog. Pentru cei ce au dormitat, caci mai sunt unii care nu prea au hibernat ca la carte.
Telefoanele au inceput sa sune, sarcinile de urmat s-au triplat de la ora la ora, ziua a devenit iarasi mult prea mica, bine ca inca circulatia e la cote normale. Mai e altceva de spus? Nimic nou sub soare, poate doar faptul ca s-a inregistrat o rapaiala scurta de fulgi de nea in Bucuresti. Si , stai, ceva important: comunicatu’ de presa al FRT cu privire la Adunarea Generala. Sa traim ca sa imbatranim intr-o agitatie continua sau mai bine taiem motu’ cum bine a spus al lu’ Manciu: “Ia-le banii si pregateste-te de retragere” … eu, tu, noi, voi, cu totii pana la urma, caci urmeaza un nou serial de comedie pe aleile tenisului romanesc. Ocupati-va locurile in fata plasmei, trageti aproape masuta cu d-eale gurii si get ready for caterinca!
Si nu uitati, ca pana faceti asta, trebuie obligatoriu fortat sa mergeti la treaba cu toate panzele sus, dar, si mai important, cu toti nervii la pachet, caci intr-o Romanie moderna te astepti la atat de multe, numai la normalitate nu.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *