Categories
Blog

“Australian Open Junior Championships & Australian Summer Circuit 2008” a debutat saptamana aceasta in orasul Tralalgon.

Prezenta la turneul de gradul 1, tenismena romanca Bogdan Ema a reusit azi dimineata ( ora Bucurestiului ) sa acceada in sferturile de finala ale turneului invingand in trei seturi cu scorul de 61, 36, 61 pe italianca Vivienne Vierin. Dupa un meci frumos castigat la mare lupta, sportiva a reusit sa transmita urmatoarele: “Am jucat foarte bine. In setul doi am avut 3-0 si de acolo nu am mai luat nici un ghem, dar dupa aceea am revenit si am castigat. ”

In proba de dublu alaturi de partenera Vivienne Vierin au pierdut dupa un meci spactaculos in turul doi de la perechea australiana Olivia Rich/Vicky Stuckey cu scorul de 6-4,3-6,10-8.

Maine, Ema Bogdan va intalni reprezentanta Angliei, Jade Curtis intr-un meci contand pentru semifinalele competitiei. Curtis, favorita numarul 4 a competitiei si numarul 32 mondial a beneficiat de retragerea sportivei Stefanie Voegele din Elvetia in optimile competitiei.

Felicitari pentru rezultatele de pana acum si succes maine,

Echipa coach Ovi & coach Oni iti tine pumnii,
Hai Romania, Hai Ema Bogdan!

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *