Categories
Blog
Noaptea dintre ani cea mult asteptata cu surlete si trambite a trecut repejor, marcand in acelasi timp si predarea stafetei catre fratele mai mare: anul 2008. Incepem sa notam orice cu o schimbare a ultimei cifre si cu speranta ca va fi un an mai bun.
Pentru anul ce vine Coach’s corner isi propune sa ramana acelasi analist critic si obiectiv asa cum v-a obisnuit ( asteptand cu siguranta comment-urile ce completeaza de fiecare data problemele expuse dintr-un singur punct de vedere – cel al scriitorului coach ), isi propune sa aduca noutate si dinamism in expunerea activitatii cotidiene din tenisul romanesc ( si nu numai !!! ) si isi propune sa promoveze toti sportivii valorosi din tenisul romanesc.
Incepe o noua etapa in care Coach’s corner va lupta cu nepasarea din esalonul performantial al sportului romanesc prin publicarea a multor lucruri nevazute si va incerca sa adauge un segment vital in obtinerea performantelor sportive: promovarea imaginii sportivilor romani ce merita, indiferent ca ei sunt antrenati de coach, echipa coach Ovi&coach Oni sau orice altcineva.
Am inceput prin upgradarea blogului inca din prima zi a anului si voi continua in curand cu site-ul oficial al jucatorilor de tenis legitimati la CS Olimpia Bucuresti, iar in colaborare cu firma de echipament Topsin vom completa acest proiect. Site-ul CS Olimpia Bucuresti va avea de asemenea un aport considerabil la imbunatatirea imaginii sportivilor si sper ca in curand fiecare structura sportiva si nu numai sa o faca la fel. Astept cu nerabdare ca lumea virtuala sa fie completata anul acesta cu bloguri sau pagini web ale sportivilor, ale oricarui om implicat activ si constructiv in sport ( si nu numai ), precum daca este posibil cu cele ale parintilor de sportivi ( ar fi super ).
Coach’s corner isi propune astfel un proiect indraznet si se gandeste ca pe viitor in cadrul propriului blog sa creeze sectiuni pentru orice doritor de expunere de intamplari, situatii sau orice altceva ce poate dezvolta imaginea tenisului romanesc. Un proiect ce se doreste interactiv si constructiv pentru fiecare antrenor sau specialist implicat in tenis, sportiv sau parinte, conducator de club sau sponsor.
Incepe o etapa noua plina de provocari, dar sper ca cat de curand sa putem revigora in bine un sistem ce ignora adevaratele valori si comori nationale.
Cum sportul este una dintre ele, Coach’s corner va propune si va provoaca la inceput de an ca prin aceasta initiativa sa dezvoltam permanent o campanie de durata ce are ca scop evidentierea ADEVARATEI VALORI A SPORTIVULUI ROMAN.
In prima zi din an Coach’s corner va transmite un calduros “La Multi Ani!” si fie ca anul nou sa aduca mai multa liniste, pace si bucurie printre noi.
La Multi Ani!
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *