Categories
Invitati si raspunsuri

Cu racheta intr-o mana si cu apa in cealalta

Asa intra unii sportivi la meci. Desi nu e recomandat, este o imagine placuta. A urmat apoi, dupa cateva game-uri, si prosopul si inca o sticla cu apa. Finalul meciului a fost de partea lui.

Geanta cu care intra un jucator la meci trebuie sa contina multe altele in afara de rachete, totusi uneori, acceptam si o astfel prezenta pe teren.

Cand ii vad intrind asa la meci imi imaginez un luptator care pleaca intr-o batalie si are cu el strictul necesar: ceva de mancare si arma.

Sportivul inconstient intra asa pe teren si astfel isi dezvaluie simplitatea caracterului si a gandirii, scopul lui e unul singur: intru, joc si plec.

Uneori si increderea castigata din turneele jucate precum si experienta competitionala ii fac pe unii sportivi sa fie mai relaxati la meciurile oficiale si sa se prezinte astfel.

Din alt punct de vedere, cel al impactului vizual in fata adversarului, un astfel de jucator isi arata increderea in sansele sale si nu are nevoie decat de o racheta pentru a realiza un meci bun deoarece detine toate ?solutiile? precum si controlul asupra jocului ce va urma.

O alta situatie cand se intampla sa intre astfel un sportiv pe teren este atunci cand ambii jucatori se cunosc foarte bine si intre ei exista si o relatie de prietenie, ii vezi frecvent vorbind cand schimba terenul in meci sau isi imprumuta unul altuia apa sau rachetele.

In timp maturitatea isi va spune cuvantul ??.. sper!

Stefan Mocanu
Antrenor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *