Categories
Blog

Victor, de ce nu? @update

Ziarele de sport au inceput sa culeaga declaratii si sa posteze partial informatii despre meciul de Cupa Davis de saptamana viitoare. Una dintre punctele ce tin capul de afis este neparticiparea lui Victor Hanescu, impingandu-se prin titluri incitante si continut tendentios catre o anumita vina a federatiei.

Nu este publicat deloc si ceea ce are de spus Victor …

… sunt trecute insa alte puncte de vedere ce nu au legatura cu subiectul Victor, dar il agata in carlig pentru a scoate basma murdara oamenii din federatie prin anumite sume si o decizie ce are legatura cu alegerea locului de desfasurare.

De ce nu joaca totusi Victor?

Nu cred ca intereseaza pe nimeni din presa atata timp cat informatia primita nu ajuta la denigrarea inceputa pe ocolite. Probabil ca insa in cel mai scurt timp vom afla un punct de vedere asupra neparticiparii lui Victor, fie ca se vrea sau nu. Daca nu in presa, atunci in blogosfera, online media sau Social Media. De ce nu si despre alegerea locatiei, pentru a mai estompa din mirarea unora sau melancolia altora.

Pana atunci va mai curge cerneala despre orice are legatura cu jocurile de culise si fabricarea unui subiect plauzibil ce poate aduce a incaierare verbala. Adica pierdere de timp pentru cei ce au timp.

Sigur ca sunt constient ca pot fi acuzat de lipsa de obiectivitate, doar sunt unul dintre cei ancorati intr-una din barci. Cea a federatiei. Asta nu inseamna ca vreau sa expun o parere care sa incline balanta intr-o parte, ci mai mult sa expun incoerenta demersurilor unor oameni ce se folosesc de situatii si oameni pentru a isi atinge scopul.

Unii sa mentina tirajul; altii sa spere in continuare.

Sincer, sunt curios sa aflu: “Victor, de ce nu?” … pentru ca a fi intr-una din barci nu inseamna totusi sa dai la vasla cu capul plecat. Poate doar sa incerci sa iti faci treaba cat mai corect. Daca si conteaza asta.

Pana una alta, merita reamintit ca indiferent de cine a fost la federatie de-a lungul timpului s-au inregistrat rezultate. Presa nu a avut ochi de aceste lucruri si a asteptat articolele comandate pentru a mai bifa activitate, iar acesta e un subiect sensibil. Si interesant. Totusi, fac parte din viata; fara ele nu am mai scrie despre si am ramane printi in tara lui Tepes Voda.

@ update

Gazata Sporturilor si Prosport au publicat motivul neparticiparii lui Victor pentru meciul de Cupa Davis; s-au stins cateva intrebari si au trimis in derizoriu eforturile de denigrare incercate si de aceasta data. Pacat ar spune unii dintre ziaristi, merita incercat un pic mai mult, dar daca asta-i realitatea, nu prea e tocmeala.

Colac peste pupaza, Andrei Pavel mentioneaza intr-un interviu acordat Prosport ca nu au fost probleme de locatie niciodata, ci doar de suprafata. Avand in vedere ca anul acesta acest aspect e schimbat si terenul este asa cum il vor baietii, “groapa” si “traditia” invocate ca si antonimi de drept raman de clarificat.

O intrebare ar fi: Cine a spus nu “traditiei”? … si a doua: De ce “groapa”? … poate si a treia: Trecut vs prezent vs calitate … cat face ca si calcul matematic daca am vorbi de exemplu de costuri?

@ update

Serviciu Ruxandra Dragomir, la retur Ilie Nastase. Eu ma opresc aici;

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *