Categories
Blog

Un succes …

… sau mai bine zis doua. Succese.

Incepand cu anul 2012 Romania va organiza un turneu Tennis Europe de 14 ani de categoria I in saptamana 28 mai. Imediat si cel mai probabil in saptamana imediat urmatoare va organiza un turneu Tennis Europe de 16 ani de categoria a II a la Mamaia.

Astfel, primul succes. Pentru prima data un turneu de categoria I Tennis Europe se joaca si la noi.

Incepand cu anul 2012 Romania a obtinut upgrade-ul turneul ITF Junior’s de la Medias de grad III la grad II in saptamana 30 aprilie. De asemenea, in acest an turneul ITF Junior’s de la Timisoara a avansat de la gradl IV la gradul III. Nivelul a crescut simtitor, mentinand si al III lea turneu de juniori la gradul V (entry level).

Iata, al doilea succes. Dupa aproape doi ani de demersuri continue si refuzuri pe banda rulanta, luna septembrie a acestui an a adus doua vesti foarte bune pentru sistemul competitional romanesc; si ai nostri jucatori.?E drept ca a adus si o realitate nedorita.

Ce inseamna toate aceste lucruri: cate 3 turnee internationale pe categorie de varsta (inclusiv 12 ani) si cel putin unul dintre ele la cel mai inalt nivel; campionate nationale si selectii; stagii de pregatire. Multiple corelari.

Vom vedea si rezultatul. Deocamdata, se munceste.

Cu drag,

3 replies on “Un succes …”

Felicitari pentru proiect!Succes organizatorilor si sportivilor care vor participa la turnee!Sa schimbe “realitatea nedorita” din acest septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *