Categories
Blog

Un ravas al trecutului

Coincidenta sau nu, la distanta de cativa ani, cam in aceeasi perioada de inceput de an, am cules roadele. Pot spune ca eu as fi indreptatitul, dar ar fi un gest mult prea dictatorial si plin de ingamfare sa declar asta; sunt mult mai masura sportivii sa se desfete din recolta bogata. Si au si de ce.

Anuarul 2008 al Ministerului Tineretului si Sportului (iesit de curand) plaseaza sectia de tenis a Clubului Olimpia Bucuresti pe pozitia fruntasa in ierarhia pur matematica a performantelor inregistrate in competitiile de obiectiv pe plan intern si international.

Nu stiu cum poate fi catalogat acest raspuns scris la munca titanica de constructie a unui nimic, dar bucura enorm sa citesti ca macar totul nu a fost degeaba. Probabil ca din cand in cand fiecare avem nevoie de o bucurie. Aceasta a fost a mea, cu atat mai mult cu cat i se datoreaza unui ravas al trecutului.

Si, da, a fost o bucurie imensa sa pot sa cuantific fapte dupa un cliclu olimpic trecut de la primele legitimatii inregistrate. Profesional, poate am realizat multe, dar pe planul acesta, al antrenorului de club,? tocmai am trait cea mai intensa bucurie.

Cu drag,

One reply on “Un ravas al trecutului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *