Categories
Blog

Un guvern pentru si deloc contra

Nu as fi scris despre investirea guvernului propus de Dacian Ciolos, sunt destul de multi experti care isi pot exprima un punct de vedere. O fac insa pentru a puncta in clar faptul ca in continuare tenisul romanesc are sustinere politica ministeriala si guvernamentala, reprezentand o situatie favorabila in exces pentru proiecte ce, pe ultima suta de metri, pot fi macar initiate.

Orice care poate functiona nu poate fi urnit fara sprijin politic. Adevar grait, realitate traita.

Sinteza batranilor trecuti prin de toate enunta ca este prima conducere a unei asocieri de cluburi la nivel national cu atat de mult sprijin din bani publici din istoria tenisului romanesc. Asta nu e rau, sa nu fiu inteles gresit. Ceea ce ramane dupa cheltuirea banilor, este insa prapastios. Am dreptul sa o spun si asta fac.

Timpul trece, victimele raman, eroii sunt fabricati prin manipulare. Pentru destinele olimpismului romanesc, lupta se ascute, cu toata conjunctura favorabila.

Nimeni nu stie nimic, doar parintii care isi cer drepturile pentru munca copiilor. Si ei, cei 3 din 5 cati au mai ramas in Comitetul Director. Plus Directorul General pe care website-ul federatiei nu il recunoaste, doar il promoveaza. 

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *