Categories
Blog

Un drum lung …

Mult prea multa lume ar fi vrut sa citeasca macar cateva randuri ca si retur la serviciul presei pe acest blog. Nu a fost cazul, timpul si momentul sa imi concentrez energia pe cele cateva “faze fixe” ale unui “meci” planificat a provoca reclama ieftina. O lacrima, o poveste, o televiziune si totul s-a transformat in ceea ce multa lume a savurat live: revizionarea filmului Filantropica intr-o cu totul alta ecranizare si alti actori principali.

Frumos, dramatic, realistic … societatea romaneasca a gustat copia fidela a luptei puterii si opozitiei prin intermediul unei povesti simple cu un happy end concentrat pe informatii eronate. Fundatia opozitiei si-a auzit numele de tot atatea ori cat frazele isi creionau un nou inceput in dauna celor cu drept de semnatura incat al nostru Ovidiu Gorea disparuse printre atacurile la baioneta. Despre ele internetul ramane martor. Despre povestea in sine exista si alt punct oficial de vedere.

Printre toate nuantele ramane un drum lung de parcurs … ne vom auzi curand din Australia, cu de toate. Speram si rezultate.

PS: pentru multi dintre voi imi ramane sa va spun ceea ce mi-a ramas in cap dupa vizioarea filmului Filantropica: ?vino la mine si impresioneaza-ma, emotioneaza-ma, stoarce-mi o lacrima? ? iar pentru asta se poate naste o poveste ? ?mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana ? fii profesionist, ce dracu? …

Cu drag,

One reply on “Un drum lung …”

hehe frumos film 🙂 ?din seria ?filmelor bune romanesti iti recomand filmul Nunta muta , regie Horatiu Malaele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *