Categories
Blog

Aussie’s power

Descopera Australia, taramul unde in fiecare inceput de an caruselul tenisului mondial isi instaleaza jucariile. Cei mai buni jucatori din clasamentul mondial masculin si feminin participa la turneele din cadrul “Australian Open Series” ca si etapa pregatitoare pentru primul turneu de Grand Slam “Australian Open”.

In paralel juniorii de top aleg sa participe in doua din cele mai puternice circuite mondiale de juniori: circuitul “COSAT“?desfasurat in America de Sud sau?in “Optus Junior Tour” desfasurat in Australia.

The whole new level atrage astfel privirile tuturor pentru inca un nou episod de spectacol sportiv de calitate. Cine va fi incoronat campion la aceasta editie de Grand Slam ramane de vazut … pana atunci in tara incep campionatele nationale de juniori 14 si 16 ani, primul turneu Tennis Europe de 14 ani in sala si multe alte pregatiri si turnee internationale.

Peste cateva zile voi calatori la antipozi cu echipa de juniori, toata luna ianuarie urmand a scrie despre fenomenul austral si activitatea sportivilor romani.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *