Categories
Blog

Ultimele clipe

Jungla africana, Vietnamul sau mafia siciliana au incetat sa isi pastreze caracterul de fictiune si si-au infipt adanc tentaculele in miezul societatii romanesti. Ne-au trezit la realitate toate atrocitatile ultimilor zile, dar ce e mai grav, au instalat si teama: oare acum cand scriu sunt ultimele clipe?
Sunt deja multi cei ce la ora asta discuta si comenteaza faptele grave ale prezentului, astfel ca e inutil sa imi mai aduc si eu aportul la tam-tam-ul infernal si trist in acelasi timp. Spun insa ca prea multa ura si vanitate, combinate cu paranoia si dereglari psihocomportamentale, imbibate cu multe altele genereaza inceputul sfarsitului.
As scrie mai multe, dar inchei sec: dupa analizele medicale s-a constatat ca individul “x” nu mai are mult de trait. Stiti ce urmeaza pentru el? Isi traieste ultimele clipe incercand sa schimbe in bine pe el, pe cei din jur, lumea. Se resemneaza, dar incearca sa faca ceva BINE. Cu cateva ore inainte incerca sa faca si RAU. Acum nu mai are puterea sa faca rau, acum el vrea contrariul. Dar nu mai poate.
Cand suntem sanatosi improscam boala. Cand ajungem bolnavi vrem sa o eradicam. Poate e trist, dar ultimele clipe intr-o astfel de situatie deruleaza un film prost ce putea fi regizat altfel.
Numai bine,
Sau bine ati venit in lumea in care intra toti si iese cine poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *