Categories
Blog

Tennis anyone?

Ca o surpiza placuta am vesti neoficiale ca uneori si din cand aproape zilnic blogu’ se citeste … intelegeti fiecare cum doriti aceasta afirmatie, dar mie mi-a cam dat de gandit oleaca vis-a-vis de ceea postez si mai ales de ceea este supus la analiza literara, morfo-sintactica si semantica in orele premergatoare cititului.Asa ca m-am gandit eu asa ad-hoc ca acest plin proces de campanie tenisistica cu bataie lunga spre anul ce vine sa scriu ceva si despre tenisul uitat de specialistii angrenati in grup in batalia voturilor.
Tennis anyone? este o intrebare retorica care seamana cu ceva de genu’ caterincii politice de azi in care dupa ce s-au batut in campanii electorale, au constat ca uninominalul e un paradox, acum stagneaza la cate o masa de resturant acele negocieri si uite asa nici nu va incepe anul si … incep grevele. Dupa Masters Romania si de fapt dupa Cupa Davis contra Indiei tenisul romanesc a amortit ca si proces de pregatire, fiecare fiind ancorat in vreo tabara, uitand parca ca tenisul se joaca non stop 365 de zile pe terenul de tenis. Sau nu? Sau trebuie si d-astea politico-teoretico-ciolan?
Urmeaza selectia de iarna pentru europene echipe, Australian Open si circuitele aferente pentru juniorii mari si seniori, Petit As-ul si celelalte turnee pentru juniorii mici … plus intrarea in circuitul ITF Pro’s si nu numai. Ce facem, incepem si noi cu o greva sau merge si asa primele luni ca oricum traim din ce am acumulat?
Si uite asa intri in baloanele de tenis ale Romaniei de azi si incepi sa te uiti in stanga si in dreapta, fluieri un pic si te intrebi retoric: tennis anyone?
Not this month … this month is a promotion: voting tennis in Poiana Brasov!
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *