Categories
Blog

Squirrels…

In fiecare an la turneul de grand slam de la New York vin si in acelasi timp pleaca un furnicar omenesc impresionant, dar ce ramane dupa ce portile se inchid? A lot of squirrels si cativa “negri ici colo pe cate un teren” dupa cum spune Ilie Nastase. Pe arenele mici si aproape la fiecare teren de antrenament vezi cum micile rozatoare isi desfasoara acitivitatea fara a fi deranjate de zgomotul multimii si pe masura ce trece timpul iti dai seama ca in curand fiecare isi reia drumul in timp ce bastinasii raman martori si amintiri vii ale ceea ce a fost.
Turneul s-a terminat intr-o zi de vineri pe terenul opt al complexului national american, Elena Bogdan pierzand in sfertul de finala al probei de simplu, dupa un meci atat de ciudat incat, poate, e mai bine sa il las asa decat sa il inteleg.
Atat din New York pentru azi, mai putin ca de obicei, dar asta e…
Cu drag,

One reply on “Squirrels…”

salut frate!!!
nu-i nimic asta este nu trebuie sa fii suparat era obosita n-ai vazut ca s-a cam clatinat la meciul ala de trei seturi dar asa este nu poti intelege ca meciurile astea nu au nici un inteles se termina ca o………….!era bine pt sponsori ca aici erau cei mari care vizionau noile sponsorizari dar are timp daca va continua asa!
salutari de la BCN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *