Categories
Blog

Provocare pentru promovare

Catre,
Fiecare sectie de club cu profil tenis,
Fiecare club sportiv cu activitate tenis,
Fiecare asociatie sportiva cu urme de tenis,
Va provoc deschis si transparent la promovarea tenisului. A sportului si a valorilor lui. A celor ce il practica din prima linie. A sportivilor.
Concomitent cu aceasta initiativa,
Va provoc a lasa la o parte promovarea serviciilor contra cost afisate vizibil. A facilitatilor nenumarate. A antrenorilor. A sefilor de minigrupa, grupa, echipa, sectie, divizie.
Cum? In mediul online.
De ce? Pentru ca un sportiv ce munceste ar trebuie sa merite macar o poza cat un sfert din cele ale altora afisate si un mesaj sub cat o idee din cele exprimate de altii.
De cand? De acum, de ieri de fapt. Se poate si de maine cu speranta ca in fiecare zi sa nu repetam “de maine”.
Inteleg sa nu se creeze site-uri speciale pentru sportivi. Inteleg ca fiecare club sa isi posteze informatiile pe care si le doreste. Va provoc insa ca o sectiune sa fie si a sportivilor. Nu un coltisor neinsemnat cu randuri scrise in graba si poze lipsa.
Va provoc … si daca vom avea in urmatorii doi ani 10 cluburi membre ale Federatiei Romane de Tenis din totalul de peste 180 inseamna ca am castigat ceva: sportivi.

Ii respectam, ii laudam, ii promovam … la adevarata lor valoare. Si astfel poate tenisul incepe sa simta ca are cine sa il joace.

Cu drag,

2 replies on “Provocare pentru promovare”

Stau vis a vis club si beau o cafea plina de ganduri si planificari, de parca alte locuri sa bei o cafea nu mai sunt, si tot cu gandul la program si planificari… …si dau sa vad ce mai zice Ovi, si… …zice adevar! Doare, atinge, inteapa dar e adevarat. La cate cluburi am vazut, cate sisteme de organizare, cate "academii", si asociatii care se bat cu pumnul in piept ca au, dau si fac…dar unde? Daca nu promovezi ceea ce spui ca ai facut, daca nu-i recunosti munca si meritele, daca nu-i recunosti valoarea (mai mica sau mai mare, depinde de viziunea fiecaruia) si nu-l asezi la loc de cinste in imaginea ta, cum poate crede careva ce spui ca ai, dai sau faci? Sportivii sunt munca noastra, de ce s-o tinem ascunsa si sa nu o aratam? Parerea mea, referitor la sectiuni online ale jucatorilor: O POZA FACE CAT O MIE DE CUVINTE! Asa ca spor la upload!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *