Categories
Blog

Pe echipe se joaca fara intrerupere … Hai Romania!

@ update

Echipa de baieti 14 ani a pierdut intalnirea din semifinalele World Team Final contra reprezentativei Koreei cu 2 – 1, iar in intalnirea pentru locul III baietii s-au recunoscut invinsi cu acelasi scor de 2 – 1. Ambele intalniri au fost pierdute dupa meciul de dublu. Detalii aici.

Echipele de fete si baieti 12 ani au jucat fazele finale ale competitiei europene “Nations Challenge” si au reusit sa castige aurul european, respectiv locul al IV lea. Detalii aici.

Felicitari tuturor!

Juniorii romani joaca din ce in ce mai mult si mai bine in competitiile europene pe echipe, o realitate ce este traita azi si acum:

1. La Prosterojov echipa de 14 ani masculin este in grupa cu India, Canada si Spania. Detalii despre intalniri si rezultate pe site-ul ITF/juniors.

Pentru live scores, dati click aici.

Pentru live streaming, dati click aici.

2. La Leysin echipa de 16 ani feminin s-a calificat de asemenea pentru grupa mondiala ce se va desfasura in Mexic la sfarsitul lunii septembrie, dupa ce la Curtea de Arges fetele au castigat grupa de calificare in fata Germaniei. Detalii despre rezultatele fetelor aici.

3. La Ajaccio si Alghero echipele nationale ale Romaniei de 12 ani, fete si baieti, intra in competitie in fazele finale ale “Tennis Europe Nations Challenge by Head” . Detalii despre tragerile la sorti si parcursul micilor tenismeni pot fi gasite la un click distanta … aici.

In septembrie fetele de 18 ani vor juca de asemenea faza finala in Lleida, Spania.

Pana atunci sa le urma tuturor celor ce sunt in focuri in aceste zile un?“Hai Romania!”

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *