Categories
Blog

Oamenii care nu au nevoie de pauza

Cand mai am ceva timp la dispozitie rasfoiesc net-ul si de asemenea si articolele primite prin RSS direct in outlook. Unul din articolele care mi-au placut are legatura cu munca dusa la extrem si oamenii care o inteleg ca pe un mod de viata. Din pacate, sunt unul dintre ei.

“In general ne plangem de jobul pe care il avem. Nu neaparat fiindca nu ne convine, ci pentru ca ne impiedica sa facem lucruri mult mai placute ? de la calatorii si intalniri cu prietenii, pana la cursuri de aptitudini si participarea la festivaluri.

(…)

Iata insa ca exista oameni care nu si-au luat concediu de ani de zile. Nu glumesc. Spun si ei ca sunt franti de oboseala si si-ar dori o pauza, dar nu am cum sa-i cred, fiindca nu fac nimic in acest sens. Daca ii intrebi unde pleaca in aceasta vara iti marturisesc ca nicaieri, fiindca nu au timp, insa anul viitor cu siguranta isi vor lua vacanta, caci nu mai pot. Si acest scenariu se intampla an dupa an.”

Daca stiti pe cineva care se aseamana randurilor de mai sus, trimiteti un forward, poate se schimba ceva. Pentru a o face insa cum trebuie, trebuie sa cititi si restul sau mai bine zis articolul intreg. Aici.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *