Categories
Blog

Noutati la Tennis Europe …

…. in ceea ce priveste modalitatea de abordare a informatiei specifice, informatie structurata pe module simple si destul de usor de accesat.

In sectiunea juniori au introdus inca din noiembrie IPIN-ul si inscrierile/retragerile online, precum si vizualizarea calendarului competitional intr-un format mult mai prietenos, mai complet si mai eficient pentru jucatori. Inca nu am apucat sa vad cum arata o pagina personala de jucator ( daca difera sau e asemanatoare cu cele existente in cadrul circuitelor ITF Juniors, ITF Men’s/Women’s si ATP/WTA ), dar mi s-a dat ocazia ( si pentru voi e la fel la un simplu click pe Tennis Europe ) sa ma joc un pic pe o platforma online plina cu tot felul de noutati si anume “te.tournament software”.

Ceea ce e insa mai interesant este ca tot acest calup de informatii existent in acest proiect online este inglobat intr-o platforma gigant dedicata programelor de soft din mai multe sporturi axata pe promovarea in timp real in mediul virtual a competitiilor sportive. “Your tournament online?” este indemnul platformei “tournament software”, un pas inainte ce e posibil sa inlocuiasca cu succes actualele modalitati de introducere, actualizare si transmitere a informatiei necesare sportivilor/antrenorilor/parintilor/cluburilor/federatiilor.

Merita vizionate aceste proiecte, pentru cei ce insa vor participa in cadrul competiilor Tennis Europe cred ca e necesara si o aprofundare mai minutioasa.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *