Categories
Blog

Nasty did it again!!

S-a asternut linistea in Sala Polivalenta instantaneu. Eu personal nu am inteles de ce, dar ulterior un zvon cu iz de imposibil s-a materializat clar printr-un proces verbal intocmit de ANS si dat spre publicare, un adevar scortos devin realitate ce demonstreaza ca “niciodata sa nu spui niciodata”.
Regina si printul s-au zbatut atat de mult sa capete capital de imagine necesar acumularii de voturi ocuparii scaunului regal, incat si la inceputul Masters Romania ii vedeai pe amandoi defiland in fiecare colt un amalgam agitat de nonverbal doritor de impresionare. Si dintr-o data totul s-a oprit pe loc. Nu tu intinsul mainii, nu tu zambet prefacut, nu tu vorbe languroase, nu tu bagare de seama … doar nepasare.
Regele? Acum ma intreb daca vreodata a luptat pentru scaun, caci daca rasfoiesc ultimele articole ale mele, el mereu a invocat ajutor si sprijin de la cei pe care ii divinizeaza: Ilie si Ion. In ultimii ani rolul de “mana dreapta” i s-a potrivit manusa, caci a dirija multimea sustinut de conducere este incredibil de perfect, cu atat mai mult cu cat a sta la masa negocierilor si a negocia contracte aduse de “legenda” a fost extrem de facil. Oare avea el cum sa reuseasca din prima linie? Extrem de greu de crezut, daca stau si cuantific ce parere aveau ceilalti de la curtile regale vecine.
S-a jucat anost si zgomotos, astfel ca dintr-o data o voce autoritara a dictat: Overule!!! Si astfel generalul Nasty a intrat in joc asa cum mereu i-a placut: spectaculos! Prea multa blazare in jocul candidatilor, prea mult ping pong sportiv, cineva trebuia sa rupa ritmul si …
( foto:www.Opentenis.ro )…. cum singurul om ce putea sa faca liniste in vacarmul instaurat de candidati este si va fi un showman inegalabil atat pe terenul de tenis cat si pe culoarele federatiei, nu imi ramane decat sa tapitez dictonul urmatoarelor zile: dragii mei, faceti loc, Ilie vrea sa joace …
O surpriza imposibila pentru un muritor de rand a fost sa constate ca Nasty si-a schimbat optica, dar geniile au fost si vor ramane neintelese, astfel ca nimic nu mai surpinde pe meleagurile romanesti. Asa cum insa il stiu pe Nasty, pariez ca de data asta va schimba ceva. Nu vine degeaba in acelasi loc din care singur a plecat, nu a facut o bucla in timp pentru a o lua de la capat inca o data. Are ceva surprize si cum e spiritul Craciunului in curand, anticipez surprize uriase la nivelul etajului unu al FRT. Cine va fi mana dreapta a lui Nasty? Eu nu as merge pe rege, dintr-un lucru simplu: o fi generalu’ zapacit, dar prost nu e, asa ca atentie la ce va fi!
Nu stiu ce va fi, dar daca generalii generalului vor fi alesi pe spranceana, cu siguranta se va schimba ceva, caci guvernator de drept mai bun ca Ilie Nastase nu exista, oricat de mult am incerca sa coafam realitatea. Stateam la New York de vorba cu el si indiferent cine trecea de la nivelul de VIP in sus se oprea si il saluta, cerand parca o derogare de cateva secunde … o imagine puternica a unui colos ce daca va vrea cu adevarat va schimba fata tenisului romanesc in cateva luni. Unde intra Nasty se semneaza si contractul, unde intra restul se spera ca poate se va semna, astfel ca la intrebarea: cine va fi presedinte FRT exista o singura optiune. Cu speranta ca echipa formata sub el va fi cea care va putea sa managerieze eficient si inteligent ceea ce Nasty aduce in conturi.
Ion Tiriac si printul Sturza flancheaza generalul, mai departe va vrea oare Nasty sa schimbe ceva?
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *