Categories
Blog

Multi ani blogule

Anul trecut cam pe vremea asta mi-a venit sa caut pe google diferite si din intamplare am nimerit la blog accounts. Click si de ce nu? Din moment ce era free of charge. Timpul a trecut, tot free of charge a ramas, dar vizitatorii imi tot spun ca accesul la blogu lu’ Ovi blocheaza calculatoarele de atatea slide-uri fotografice incorporate in design-ul blogger. Caci asta e problema principala si de aceea ultimele albume nu le-am mai postat. Sa renunt la ele, sa le retusez, sa ce?
Si asa s-a dus un an. Un intreg conglomerat de zile transpus atunci cand s-a putut in litere si redate virtual celui ce are timp sa isi arunce privirea pe bazaconii literare ce aduc in prim plan, macar asa, o parte din micul univers al unui muritor ce, incapatanat cum e, nu are ce face si scrie. De placere, de drag, din pasiune … 152 posturi ( fara prezentul ), 322 vizitatori, un colaborator si multe informatii, poze, linkuri, parteneri, stiri, rezultate … sunt cifre ce multumesc sau nu contabilii, sunt detalii matematice ce pot deveni realitati adevarate dupa care se apreciaza progresul, nici nu stiu. Sau nici nu conteaza, atata timp cat dorinta personala de a scrie a fost si este indeplinita prin ceea ce internetul denumeste global blog.
Blogule, multi ani inainte! Cu bune, cu rele, inainte …
Pot spune, ca, poate, am mai construit ceva printre multele planuri, dorinte, ambitii existente. Pe unii ii deranjeaza, pe unii ii bucura, pe unii ii agaseaza, pe unii ii lasa indiferenti, pe unii ii lasa fara calculatoare ideea mea de a avea un blog si de a scrie in el.
Nu stiu altii cum sunt, dar daca ma uit inapoi la anul ce a trecut sunt bucuros ca nu am stat cu mainile in san si am facut totusi ceva. Pentru mine, pentru voi, pentru ceilalti. Un blog!
Blogule, inca o data, multi ani!
Cu drag,

3 replies on “Multi ani blogule”

Hehe Ovidiule, la mai multe! Omg… eu am 61 in 6 luni… insa am undeva la 2500 vizitatori unici pe luna.

Am fost azi la tenis… era Andreea Iova si Sergiu pe acolo; mi s-a parut ciudat sa-i recunosc.

La multi Ani Coach’s Corner!

PS: Nu iese cu cinste ? Intreb… in general sarbatoritii fac cinste, si daca n-au bani ei… dau parintii…

PS: n-ai idee cat de praf am fost 🙂 Uitasem sa mentionez 🙁 Noroc ca aveti gardurile relativ inalte…

Thanks BTW 🙂

PS2: Si sa le zic pe toate odata… DAAAAA, se incarca al draq de greu blogul asta al tau :))

Cya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *